Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Legend of Grimrock II

Új hírek a Legend of Grimrock 2-ről

Az első rész kellemes meglepetés volt, várhatóan a folytatás sem okoz majd csalódást.

2014.01.28. 15:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Közel két éve már, hogy megjelent a független Almost Human első játéka, a Legend of Grimrock. A klasszikusokat idéző játékmenet kellemes perceket szerzett a játékosoknak, amely mellé kellemesen hosszú játékidő és megfelelő látványvilág is párosult. Tavaly februárban jelentették be a készítők, hogy folytatást kap a játék, készül a Legend of Grimrock 2, ám a bejelentés óta nem sok információ látott napvilágot. Az első képek alapján annyi bizonyossá vált, hogy ezúttal már nem csak a katakombákban kell túlélnünk, hanem a szabad ég alatt is. A napokban végre ismét hallatott magáról a játék, néhány kép társaságában új információk érkeztek.
A történet ezúttal Nex szigetén játszódik, ahová ismét négy rab vetődik. Kalandunk során külső és belső helyszíneken egyaránt megfordulunk majd: sötét erdők, mocsarak, ősi romok és földalatti alagútrendszerek várják, hogy felfedezzék őket. A négy karakter azért indul el a sziget belseje felé, hogy kiderítsék, kik és miért építették a különös tornyokat, de hamar rájönnek, hogy a sziget most sem lakatlan. A történet nem egyenes folytatása lesz az első résznek, ehelyett új karakterekkel, új sztorival szeretnék tovább bővíteni a Grimrock-univerzumot.
Az ellenfeleink mesterséges intelligenciáját és alaposan átdolgozzák, így sokkal okosabbak lesznek, ügyesebben használják majd ki számbeli fölényüket is. Emellett a képességeik is sokkal bővebbek, változatosabbak lesznek. Természetesen új lényekből is lesz bőven a régiek mellett.
Új karakterfejlődési rendszer is kerül a játékba, amely mostantól vásárolható perkekre épül. Ez azt a célt szolgálja, hogy mindenki a saját szája íze szerint építhesse fel a maga harcosait. Így minden egyes szintlépésnek ugyanakkor jelentősége lesz, ugyanakkor sokkal megfontoltabb választások elé is kényszeríti a játékosokat. Minden karakter szintlépésenként egy új képességet szerezhet, amelyek között nem nagyon lesz átfedés, így a választás valóban nehéznek ígérkezik. A képességek mellett az eszközök terén is jelentős változásokra lehet számítani. A legtöbb fegyvernek és tárgynak lesznek másodlagos funkciói és tulajdonságai is. Ugyanígy a varázsigék és varázsfőzetek is átalakulnak, sokat egyszerűsödnek majd.
A Legend of Grimrock 2 egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, bővebb információkat a hivatalos oldalon olvashattok róla. ■

előző
következő
Új hírek a Legend of Grimrock 2-ről
Új hírek a Legend of Grimrock 2-rőlÚj hírek a Legend of Grimrock 2-rőlÚj hírek a Legend of Grimrock 2-ről
Legend of Grimrock II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Legend of Grimrock II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló