Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Duke Nukem: Mass Destruction?

Amekkorát bukott a Duke Nukem Forever, akkorát illene szólnia egy esetleges új próbálkozásnak. A pletykák szerint már készül is az új játék.

2014.02.04. 20:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem is mennék bele a részletekbe, hiszen aki él és mozog a videojátékos társadalomban, az tisztában van a Duke Nukem Forever kálváriájával. Úgy tűnik azonban, hogy az orbitális bukás nem szegte kedvét a fejlesztőknek, ugyanis a jelek szerint komoly bejelentésre készülnek szűk egy hónapon belül. Az Interceptor Entertainment indított útjára egy oldalt, amelyen visszaszámlálás zajlik egy sokat sejtető kép és még többet sejtető háttérzene kíséretében. A számláló bő 21 nap múlva jár le, amikor is megtörténik majd a nagy bejelentés. A neten jelenleg kavargó információmorzsák szerint az új játék a Duke Nukem: Mass Destruction címet fogja viselni és fejlesztésében természetesen a 3D Realms működik közre. Náluk egyébként egy ideje hallani egy bizonyos Ascender nevű projektről, amely könnyen takarhatja Duke új eljövetelét. A játék egy felülnézetes akció-hent lehet PC-re és PlayStationre (igaz, utóbbi esetében nem derült ki, hogy 3 vagy 4, de lehet tippelni...). A látványért ismét az Unreal Engine felel (megint nem derült ki, hogy 3 vagy 4, de itt már nehezebb tippelni...), a rosszfiúkat pedig ismét az űrlények játsszák majd.
Mivel hivatalos reakcióra a visszaszámlálás végéig nem nagyon számíthatunk, így mindent érdemes fenntartásokkal, pletykaként kezelni. ■

Duke Nukem: Mass Destruction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Duke Nukem: Mass Destruction

hozzászólások (1)

Dark Archon
Dark Archon 2014.02.05. 08:47
99%, hogy kamu. Meg egyébként is mindegy, lassan az a játékostársadalom is kihal vagy érdek vesztett lesz, akinek még jelent valamit a név.
ajánlott olvasnivaló