Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A skandináv mitológia ihlette a Munint

Oldalnézetes ügyességi játék készül, amelynek történetét az északi mondavilág ihlette.

2014.02.28. 12:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Daedalic Entertainment karolta fel a portugál illetőségű Gojira új projektjét, amely a Munin címet viseli. Egy oldalnézetes ügyességi játékról van szó, amelynek világát és történetét a skandináv mitológia ihlette. Munin valaha Odin bizalmas hírnöke volt, de Loki megfosztotta szárnyaitól, így most egyszerű halandó nőként éli életét. Célja nem is lehet más, mint keresztülverekednie magát Yggdrasil kilenc világán, hogy visszaszerezze tollait és visszataláljon Asgardba.
A játék a hagyományos oldalnézetes ügyességi alkotások táborát fogja gyarapítani, amelyben különféle rejtvényeket kell megoldanunk, hogy továbbjussunk egy-egy pályán. Az érdekessége, hogy e feladványok megoldásához az egész világot kell majd elforgatni. Összesen 77 pálya vár a játékosokra, amelyeken a fizika törvényeit is manipulálni kell: hol vizet, hol sziklákat vagy éppen forró lávát terelve a megfelelő helyre.
A megjelenés - kizárólag PC-re és Macre - valamikor a tavasz során lesz esedékes. ■

előző
következő
A skandináv mitológia ihlette a Munint
A skandináv mitológia ihlette a MunintA skandináv mitológia ihlette a MunintA skandináv mitológia ihlette a MunintA skandináv mitológia ihlette a Munint
Munin
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Munin

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló