25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a Batman: Arkham Knight

A széria szerelmeseinek nem csupán ez jelent örömteli hírt, hanem az is, hogy a játékot a Rocksteady készíti.

Írta: GeryG 24 hozzászólás

Bár nem sikerült rosszul a Batman: Arkham Origins, mindenki egyetért abban, hogy valójában nem nyújtott többet egy DLC tartalmánál: gyakorlatilag semmilyen tekintetben nem fejlődött az Arkham Cityhez képest. A fejlesztést nem a Rocksteady végezte, hanem a Warner Bros. Interactive egyik fiókstúdiója, akiken érződött, hogy nem mertek komolyabban hozzányúlni az eléjük tett alapanyaghoz.
Nos, várhatóan az új Batman-játékban ismét legalább annyi innovációra számíthatunk, mint annak idején az Arkham Asylum és az Arkham City között volt, mivel a Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy készül a Batman: Arkham Knight, amelyet a Rocksteady jegyez. Néhány nappal ezelőtt már felröppentek pletykák a játékkal kapcsolatban, de mostantól hivatalos tényként kezelhetjük a fejlesztést.
Egyelőre csak néhány részletet árultak el a készítők, amelyek közül az egyik legfontosabb, hogy ezt a játékot tekintik az Arkham-széria lezárásának. A sorozat történetében először válik vezethetővé a Batmobil, vagyis várhatóan egy még hatalmasabb város várja majd, hogy rendet tegyünk benne. A történet várhatóan az Arkham City eseményei után bő egy évvel fognak játszódni, de erről egyelőre semmi többet nem lehet tudni. Rengeteg régi ismerős arc tér vissza (gyakorlatilag a teljes anti-Batman paletta): Madárijesztő, Pingvin, Kétarc, Harley Quinn, de Jokerről egyelőre nincs hír.
A Batman: Arkham Knight a tervek szerint (és a széria korábbi részeihez hasonlóan) valamikor ősszel, talán októberben jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Batman: Arkham Knight
  • Batman: Arkham Knight
  • Batman: Arkham Knight
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

jawsika
jawsika [3826]
Igen, mocskosul tetszett.
Hát ennél minden jobb mondjuk, de az új még jobban is, mint a '89-es "eredeti".
GeryG
GeryG [2289]
De most komolyan? Tényleg tetszett az a groteszk exkavátor? :P
balays82
balays82 [14276]
Én Bobby Ewing "feltámadása" óta (és az nem most volt) már nem hiszek az ilyenekben. Lehet az, csak akarni kell.:-) De ne legyen, én is azt mondom.
Creativ3Form
Creativ3Form [33857]
Joker nem is lehet benne, ha tényleg az Arkahm City után játszódik.
johnson19
johnson19 [118]
Joker nagyon nem hiányzik negyedjére is. Ahogy szerintem Harley se, na mindegy. Ha a Rocksteady csinálja, akkor biztos nem lesz csalódás.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (24 db)