Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Batman: Arkham Knight

A széria szerelmeseinek nem csupán ez jelent örömteli hírt, hanem az is, hogy a játékot a Rocksteady készíti.

2014.03.04. 17:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár nem sikerült rosszul a Batman: Arkham Origins, mindenki egyetért abban, hogy valójában nem nyújtott többet egy DLC tartalmánál: gyakorlatilag semmilyen tekintetben nem fejlődött az Arkham Cityhez képest. A fejlesztést nem a Rocksteady végezte, hanem a Warner Bros. Interactive egyik fiókstúdiója, akiken érződött, hogy nem mertek komolyabban hozzányúlni az eléjük tett alapanyaghoz.
Nos, várhatóan az új Batman-játékban ismét legalább annyi innovációra számíthatunk, mint annak idején az Arkham Asylum és az Arkham City között volt, mivel a Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy készül a Batman: Arkham Knight, amelyet a Rocksteady jegyez. Néhány nappal ezelőtt már felröppentek pletykák a játékkal kapcsolatban, de mostantól hivatalos tényként kezelhetjük a fejlesztést.
Egyelőre csak néhány részletet árultak el a készítők, amelyek közül az egyik legfontosabb, hogy ezt a játékot tekintik az Arkham-széria lezárásának. A sorozat történetében először válik vezethetővé a Batmobil, vagyis várhatóan egy még hatalmasabb város várja majd, hogy rendet tegyünk benne. A történet várhatóan az Arkham City eseményei után bő egy évvel fognak játszódni, de erről egyelőre semmi többet nem lehet tudni. Rengeteg régi ismerős arc tér vissza (gyakorlatilag a teljes anti-Batman paletta): Madárijesztő, Pingvin, Kétarc, Harley Quinn, de Jokerről egyelőre nincs hír.
A Batman: Arkham Knight a tervek szerint (és a széria korábbi részeihez hasonlóan) valamikor ősszel, talán októberben jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Készül a Batman: Arkham Knight
Készül a Batman: Arkham KnightKészül a Batman: Arkham KnightKészül a Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Batman: Arkham Knight

hozzászólások (24)

johnson19
johnson19 2014.03.05. 13:11
Joker nagyon nem hiányzik negyedjére is. Ahogy szerintem Harley se, na mindegy. Ha a Rocksteady csinálja, akkor biztos nem lesz csalódás.
Creativ3Form
Creativ3Form 2014.03.05. 13:39
Joker nem is lehet benne, ha tényleg az Arkahm City után játszódik.
balays82
balays82 2014.03.05. 13:56
Én Bobby Ewing "feltámadása" óta (és az nem most volt) már nem hiszek az ilyenekben. Lehet az, csak akarni kell.:-) De ne legyen, én is azt mondom.
GeryG
GeryG 2014.03.05. 13:56
De most komolyan? Tényleg tetszett az a groteszk exkavátor? :P
jawsika
jawsika 2014.03.05. 18:45
Igen, mocskosul tetszett.
Hát ennél minden jobb mondjuk, de az új még jobban is, mint a '89-es "eredeti".
ajánlott olvasnivaló