Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MotoGP 14

Készül a MotoGP 14

A motoros játék idén belép az új konzolgenerációra is.

2014.03.08. 18:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A PQube bejelentette, hogy a Milestone stúdiójában már javában készül a legújabb motoros játék, a MotoGP 14. A játék számos elemében megújul a tavalyi kiadáshoz képest, új grafikusmotort kap, valamint átdolgozzák a többjátékos módot is.
"A MotoGP 14 új generációra történő fejlesztése nagy előrelépés a kétkerekűekkel foglalkozó videojátékok világában. A MotoGP 13-mal a rajongók visszajelzései szerint alapoztuk meg a játékmenet és a fizika alapját. Ezzel az új résszel számos új dolog kerül a játékba, amelyeket a következő hónapokban fogunk bemutatni, és amelyek garantáltan kielégítik még a legkifinomultabb ízlésű rajongók igényeit is." - nyilatkozta Andrea Basilio, a fejlesztés vezetője.
A játékban több, mint 100 valódi versenyző kap helyet, akik között az aktuális idény képviselői mellett a régi bajnokságok nagy ászai is szerepelnek. Emellett természetesen az összes fontos márka és gyártó jelen lesz a játékban, amelyben 18 pályán száguldozhatunk majd.
A MotoGP 14 idén júniusban fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és PlayStation Vitára. Xbox One változatról nem érkezett hír. ■

MotoGP 14
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
MotoGP 14

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló