Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Durva Enemy Front trailer érkezett

A City Interactive a Techland trónját követeli világháborús játékának új trailerével.

2014.03.10. 11:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Techland csapatától már megszokhattuk, hogy mindig igyekeznek különleges hangulatot kipréselni egy-egy játékuk kedvcsinálójából. Erre a közismert példa a Dead Island legelső (a kislányos, visszafelé lejátszott) trailere, amelyet azóta több hasonló video követett a stúdiótól. A napokban azonban kihívója akadt a srácoknak, méghozzá a City Interactive képében. A kiadó saját fejlesztőstúdiójában készül már évek óta az Enemy Front, egy világháborús FPS, amelyben bejárhatjuk egész Európát, mindenfelé felvehetjük a kapcsolatot a helyi ellenállással és segíthetünk nekik feltartóztatni a náci háborús gépezetet. A játék most egy egészen jó trailerrel jelentkezett, amelyben ugyan játékmenet egy másodpercnyi sincs (olyan videót már úgyis láthattunk korábban), cserébe a háttérben hallható Hitler szónoklat és maga az egész jelenet nagyon kemény hangulatot eredményez.
Az Enemy Front a tervek szerint valamikor a nyáron jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Enemy Front
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Enemy Front

hozzászólások (16)

balays82
balays82 2014.03.10. 21:20
Egy második VH-s játékban nem feltétlenül, de egyébként igaz. Viszont akkor itt lép életbe az, hogy ez rajtuk kívül nem nagyon érdekelne mást. A nácik ilyen értelemben jobban eladhatóak. Én legalábbis kétlem, hogy a nyugati fejlesztőcégek a politikai korrektség jegyében kímélnék az oroszokat. Ahogyan GeryG is írta, a modern korban játszódó FPS-ekben sem így van, ők is és a kínaiak is standard főgonosz szerepét töltik be.

GustyX:

Akkor inkább úgy mondom, hogy amikor az "elég volt a második világháborús játékokból" közhangulat kezdett eluralkodni.
GustyX
GustyX 2014.03.10. 21:25
Nekem azok olyanok voltak, mint a Vienetta: egy szelet, sohasem elég:D.
Persze ha a minősége is Vienetta volt:)
balays82
balays82 2014.03.10. 21:34
Én is úgy vagyok vele, hogy mindegy, mire kell lőni, csak szórakoztató legyen.:-)
VodevilX
VodevilX 2014.03.10. 21:46
Sabaton - Uprising
Ha lesz egy aprítós trailer, ezt kell alá vágni!
Lynx82
Lynx82 2014.03.11. 16:54
" Évente kijön kb 5-10 FPS, amiből 4-9 tuti valami modern szutymák. És akkor már tessék: ezekben gyakorlatilag kivétel nélkül vagy a ruszkik vagy Kína a csúnya rossz bácsi (kell ennél nagyobb kommunista mocsok?!)... szóval az igazság valahol a kettő között van "

:D


A COD 18. részében Captain Price dédunokája a GDF (global defence force)tagjaként már a gaz ufókat fogja halomra lőni plazmaágyúval és részecskegyorsítóval.. modern szutymák ide vagy oda biztosan lesz erre is igény. LOL
ajánlott olvasnivaló