Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Pozitív Titanfall értékelések

Megjelentek az első külföldi beszámolók a Respawn Entertainment napokon belül megjelenő akciójátékáról.

2014.03.11. 15:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány nap választ el bennünket a Respawn Entertainment első játékának megjelenésétől. A Titanfall nem titkoltan a Call of Duty széria többjátékos módjának (egyre bizonytalanabb) trónját követeli, már csak az a kérdés, hogy ezt sikerülhet-e neki elvennie. A külföldi sajtó ma elmondta az első véleményét a játékról, amelyek alapján, ha nem is teremti újra a műfajt, mindenképpen a legjobbak között a helye. Íme, a pontszámok:

A Titanfall tehát összességében meggyőzte a külföldi szaksajtót, már csak az van hátra, hogy a fizetőképes játékosokat is megnyerje magának. A fenti beszámolók többsége úgy véli, semmilyen téren nem reformálja meg a piacot a játék, viszont mindenképpen remek szórakozást nyújt és méltó ellenfele lehet a CoD szériának. ■

Titanfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Titanfall

hozzászólások (11)

VodevilX
VodevilX 2014.03.11. 20:09
Amúgy több mint érdekes, hogy ezek a codok, miként fogynak, miként kapnak mindig meg minden kritikai támogatást, hogy még inkább vigyék.


Mi volt mindig is?
"Jó, jó, picit ugyanaz, picit még mindig a q3 engine leszármazottja hajtja, de JÓÓÓÓÓ!!! Vegyétek, vigyétek!"

És viszik. És még milyen áron... Activisionék nem hallottak, róla, hogy mi zajlik a nagyvilágban, évente egyszer leakciózni egy 3-4 éves játékot? Áhhh... Szerintem náluk ez ROFL kategória. (jó tudom, pont most van steamen, de baszki -50% 60 euroról?...)
GeryG
GeryG 2014.03.11. 20:54
Hát... a Titanfall alatt meg Source motor van, mégis szerintem a látottak alapján hozza a ma elvárható szintet. Cserébe tök jól optimalizált. :) Pedig a motor már... (gugli in progresssz) hopsz, pont 10 (TÍZ!!!) éves. :D Jó-jó, most ne jöjjenek a "de annyira átírták, hogy már semmi köze az eredetihez, blablabla" szövegek. Igaz, de attól még Source motor marad!!! Szerintem ez tök poén. :)

(más kérdés, hogy a CoD széria Q3-as motorral sehogy sem néz ki ma már...)
GustyX
GustyX 2014.03.11. 22:51
Ezeket te honnan szedted?:)
Inkább csak megmosolyogtató a hozzászólás eleje:D
Ha igaz lenne, nem kevés szart vettem volna cuki fémdobozzal vagy csak azért mert szar vagy csak fémdoboz miatt:D.

A második bekezdésedet nem értem honnan jött, nem írtam erről a játékról mint olyan hú de nagy újdonság az FPS-ek körében, de leírom: szerintem az, pont azok miatt, amit te is írtál. Emiatt jó is lehet játékmenetileg, de nekem nem tetszik az egész. Az egész ahogy megvan alkotva, sem a titánok megjelenése, sem a fegyvereké, sem a karaktereké, egyik videó alapján sem jött elő úgy isten igazából, hogy igen, ez kell. Arról nem is beszélve, hogy én sosem vágytam nagy újdonságokra, sosem hangoztattam fújjfújj ugyanaz, így ez a mégsem kell sem igaz. Ebből nem tudom hogy következhetne az, hogy utálni kell, akár az én esetemben, akár sok másik játékos esetében. Értelmesebbnek tartom a fórumon kívüli "fogyasztókat" is, legalábbis nem feltételezem mindenkiről a 10évesvérpistikehülyepöcscsaknévmiattveszikmeg szintet.

Hidd el, eddigi tapasztalat alapján a zombis és CoD4 FPS-eket is sokan unják/utálják, de nem elegen a változtatáshoz. Ez esetben talán érthető a fejlesztői/kiadói hozzáállás.

Azért meg nem kell összeesküvéseket gyártani, mert az éppen jött aktuális kedvenced valakinek nem tetszik, nem érdekli.

Nem igazán, szándékos. Az sem sokban különbözik a klasszikus FPS játékmenettől, de mégis év játéka. Meg annak már az első videóiból áradt a hangulat és egyszerűen minden FPS fannak kötelező játék.
Madrac
Madrac 2014.03.12. 04:05
48 GB a PCs valtozat... Az osszes audio tomoritetlen benne... OMFG
LordMatteo
LordMatteo 2014.03.12. 04:43
:-O
ajánlott olvasnivaló