25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Shadow Warrior demo és akció

A Steamen most 75%-os kedvezménnyel vásárolható meg a játék standard és különleges kiadása is, valamint megérkezett a demo is.

Írta: GeryG

A Devolver Digital bejelentette, hogy elkészült a Shadow Warrior demója, amely már letölthető a Steamen keresztül. Emellett a Steam Midweek Madness akciója keretében egészen péntekig 75%-os kedvezménnyel vásárolható meg a játék sima és különleges kiadása (valamint a különleges kiadásra bővítő frissítés is azok számára, akik korábban a standard kiadást vásárolták meg). A különleges kiadás két új fegyvert (a Serious Sam 3 kalapácsát és a Hotline Miami katanáját), valamint egy digitális művészi albumot és a játék teljes zenéjét tartalmazza. Emellett aki megveszi a játékot, az ingyen letöltheti mellé a Viscera Cleanup Detail: Shadow Warriort is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Shadow Warrior (reboot)

Platform:

Fejlesztő: Flying Wild Hog

Kiadó: Devolver Digital

Megjelenés:
2013. szeptember 26. PC
n/a: PS4, X1

Minimális rendszerigény: 2,4 GHz-es, kétmagos processzor, 2 GB RAM, Radeon HD 3870/GeForce 8800 GT vagy jobb videokártya, 8 GB HDD (a katanák iránti különös szeretet javasolt)

Ajánlott konfiguráció: Intel Core 2 Quad 8200/AMD Phenom X4 9950 processzor, 4 GB RAM, Radeon HD 4890/GeForce GTX 460 vagy jobb videokártya, 8 GB HDD (valamint egy igazi nindzsa harcos akaratereje és a Wang poénok értékelése előny)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!