Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown

A Shadowrun Online korai változata a Steamre készül

A régóta készülő körökre osztott MMO korai változata hamarosan megérkezik a Steamre.

2014.03.29. 19:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Cliffhanger Productions bejelentette, hogy a Shadowrun Online hamarosan megjelenik a Steam kínálatában, legalábbis egyelőre a játék korai változata, amely a Lockdown címet viseli. A körökre osztott MMO e változatában egy PvP pálya, két karakter és azok alap képességei, valamint négy küldetés kap helyet. A fejlesztők célja, hogy kifejezetten a harcrendszert mutassák be a játékosoknak.
"Nagyon örülünk és persze nagyon izgulunk is, hogy végre megmutathatjuk a játék egy kis szeletét a nagyvilágnak. Nem akarjuk telezsúfolni mindenféle játékelemekkel, amíg a játékmenet alapjait le nem fektettük, így egyelőre csak ezt a bemutató verziót készítettük el a rajongók számára." - nyilatkozta Jan Wagner, a stúdió egyik alapítója.
A fejlesztők tervei között nagyjából havonta megjelenő frissítések szerepelnek, amelyek folyamatosan bővítenék a játék e korai változatát, így később jelennek majd meg az olyan játékelemek, mint a karakterkészítés és fejlesztés, vagy épp az új küldetések. A Shadowrun Online: Lockdown a tervek szerint március 31-én jelenik meg PC-re, Macre és mobileszközökre, amelyek között közös játékra is lesz lehetőség. ■

Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló