Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

AirMech Arena hamarosan Xbox 360-on

A robotos játék az Xbox Live rendszeren ingyen lesz letölthető.

2014.04.08. 11:52 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft karolta fel a független Carbon Games új játékát, az AirMech Arenát, amely kizárólag Xbox 360-ra fog megjelenni és csak digitális úton, ingyen lesz beszerezhető. A játék a PC-re is készülő AirMech Xbox 360-as változata lesz, amely elsősorban irányítását tekintve különbözik majd.
"Független fejlesztőként az elmúlt évek legfontosabb dolga volt az AirMech fejlesztése, ezért is vagyunk olyan izgatottak, hogy a Ubisoft segítségével konzolra is elkészülhet a játék. Az AirMech Arena kezdettől fogva úgy készült, hogy a legteljesebb valós idejű stratégiai élményt nyújtsa kontrollerrel együtt. A pörgős akciók és a mély stratégiai elemek reményeink szerint jól szórakoztatják majd a konzolos játékosokat." - nyilatkozta James Green, a Carbon Games munkatársa.
A játékban lesz egyszemélyes kampány, valamint kooperatív és kompetitív multiplayer mód is, amelyet két-három fős csapatok vívhatnak. A tervek szerint a nyári megjelenés után is folyamatosan érkezni fognak hozzá a frissítések, amelyek új AirMecheket, pályákat és ellenséges egységeket adnak a játékhoz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

AirMech Arena
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
AirMech Arena

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló