Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

Megtörtént a nagy bejelentés, készül a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

Feltámadni látszik az egykor oly népszerű Alpha Centauri.

2014.04.12. 19:01 | GeryG | kategória: Játék

Tegnap mi is jeleztük, hogy a napokban zajló PAX East rendezvény keretein belül a Firaxis Games nagy bejelentésre készül. Nos, ez ma délután meg is történt, a csapat új játéka pedig a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth címet viseli.
A játék a csak részben tekinthető a Civilization sorozat hatodik részének, de sokkal inkább a nagy klasszikus, '99-es Alpha Centauri szellemi örököséről beszélhetünk. Ennek értelmében egy űrben (vagyis idegen bolygókon) játszódó sci-fi alkotáshoz lesz szerencsénk, egy körökre osztott stratégiához, amelyről egyelőre csak néhány részletet lehet tudni. Az eddig kiszivárgott hírek szerint a játék tehát nem a Földön, hanem egy idegen világban indul. Ilyen világokból három fajta lesz: Lush, Airy és Fungal. Az egyes bolygókon épült városok más bolygókra is terjeszkedhetnek, ahol helyőrségeket alapíthatnak. A bolygók körül különféle eszközök keringenek, amelyeket vezérelni is lehet majd. A játékos az emberiséget irányítja, amellyel új bolygókat fedezhet fel, ott pedig idegen, alapvetően semleges élőlényekre és fajokra bukkanhat. Valamint különféle ereklyékre, de ezek szerepe egyelőre nem ismert. A térképet ezúttal is köd takarja majd, mint minden ismert felfedezős játékban. A játékban fontos szerepet játszik a diplomácia, amelyet a legelső perctől kezdve használhatunk a többi játékossal. Az első képek alapján a játék nagyon hasonlítani fog a Civilization V-re, természetesen a mai elvárásoknak megfelelő színvonalon.
A Sid Meier's Civilization: Beyond Earth a tervek szerint idén ősszel jelenhet meg kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Megtörtént a nagy bejelentés, készül a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
Megtörtént a nagy bejelentés, készül a Sid Meier's Civilization: Beyond EarthMegtörtént a nagy bejelentés, készül a Sid Meier's Civilization: Beyond EarthMegtörtént a nagy bejelentés, készül a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

hozzászólások (12)

Geonosis
Geonosis 2014.04.13. 14:26
Novus Aeterno, még nem jelent meg (én nem is lehet tudni, hogy mikor fog), de nagyon ígéretesnek tűnik. sokat nem tudok róla, de 3D MMORTS lesz és a leírtaknak nagyjából megfelel. addig is lehet Imperium Galactica 2-zni :D
david139
david139 2014.04.13. 17:31
Na ez tetszetős, de amíg alfa, addig nem fogok belerakni 75 dollárt, viszont figyelemmel tartom, köszi!
dghost
dghost 2014.04.14. 10:11
Én jobban örültem volna egy új civilization-nek, mivel régen a Sid Meier’s Alpha Centauri-t próbáltam és nem nagyon fogott meg. Bár azt hiszem előbb-utóbb jön majd az új civ is... Szóval azért belenézek a Beyond Earth-be is. :-)
david139
david139 2014.04.14. 13:08
Az az új Civilization, miről beszélsz?
dghost
dghost 2014.04.14. 15:16
"A játék a csak részben tekinthető a Civilization sorozat hatodik részének, de sokkal inkább a nagy klasszikus, '99-es Alpha Centauri szellemi örököséről beszélhetünk."
Erről.
ajánlott olvasnivaló