Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sam újjászületik, jön a Serious Sam Classics: Revolution

A játékot az eredeti széria rajongóiból alakult független stúdió készíti, akiket a Croteam felügyel. A korai változat már elérhető a Steamen.

2014.05.02. 17:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az agyatlan lövöldözés egyik koronázatlan királya kétségtelenül Komoly Sámuel, vagyis Serious Sam, aki először 2001-ben akciózott számítógépeinken. A játék tulajdonképpen minimális történettel rendelkezett, ám akkoriban nagyon pofásnak mondható grafikájával és adrenalin dús játékmenetével játékosok millióit gyűjtötte a rajongói táborába. Egy évvel később jött a folytatás, a Second Encounter, amely bár tartalmazott több érdekes újítást, igazi második résznek nem nagyon volt nevezhető. Ennek ellenére 2011-ben jött a harmadiknak kikiáltott Serious Sam BFE (Before First Encounter), amely valójában egy előzmény történet volt. Ezeken túl az első két rész az elmúlt években megkapta a szinte kötelezőnek tekinthető HD változatát is.
A napokban azonban kiderült, hogy Sam újra tiszteletét teszi a monitorokon, ugyanis készül a Serious Sam Classics: Revolution, amelyet azonban nem a Croteam, hanem a széria rajongói által alapított Alligator Pit csapata fejleszt. Természetesen az eredeti készítők felügyelik a munkát, hiszen a játék valójában az első két rész teljesen újraírt változata lesz. Tartalmazni fogja mindkét játékot, valamint számos új pályát és új játékmódokat is, amelyek között sok rajongói kedvenc megtalálható lesz. A játék korai változata már megvásárolható a Steamen, aki viszont itt már korábban beruházott a két régi klasszikusba, az most ingyen töltheti le ezt a változatot is. ■

hozzászólások (2)

LordMatteo
LordMatteo 2014.05.02. 18:19
A linket linkké kellene varázsolni, gondolom. Ha direkt van, nem szóltam. :P
GeryG
GeryG 2014.05.02. 18:24
Köszi, javítva... kicsit szét vagyok csúszva... :/
további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.