Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Részletek a Titanfall DLC-jének pályáiról

A Runoff eredetileg az alapjátékban kapott volna helyet, de idő hiányában végül csak a DLC-vel érkezik meg.

2014.05.05. 16:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Titanfall is követni fogja a Call of Duty szériánál már jól ismert DLC-mechanikát, vagyis a megjelenést követő egy évben több letölthető csomag is érkezik, amelyek új pályákat, fegyvereket és ebben az esetben remélhetőleg új titánokat fognak tartalmazni. Legalábbis az ígéret ez. Az első ilyen DLC az Expedition címet viseli és várhatóan még ebben a hónapban megjelenik. A csomag a kampányt is bővíteni fogja néhány küldetéssel, de természetesen a játék gerincét adó multiplayer mód is megkapja a maga új térképeit. Három helyszínre látogathatunk el, amely a Swamplands, War Games és a Runoff neveket viselik, s a fejlesztők ma utóbbiról részletesebben is meséltek a hivatalos oldalon.
"A Runoff esetében olyan kisméretű pályát szerettünk volna építeni, amely mérete ellenére elegendő mozgásteret biztosít a titánok számára is, így azokat sem kell semmilyen módon korlátozni. A koncepció két szintet tartalmaz; az alsó csatornarendszert vízzel és mocsokkal, valamint a felső utcaszintet, amely egy iparnegyedre emlékeztet. Szerintem a csatornák remek helyszínt biztosítanak a titánok harcához, amelyek között a pilóták is ugrálhatnak. Ugyanakkor igyekeztünk több központi helyszínt kialakítani, ami kifejezetten nehéz a játékunkban, hiszen a pilóták mozgása sokkal szabadabb." - olvasható Geoff Smith designer magyarázata.
Néhány nappal ezelőtt már esett szó a War Gamesről is, amely valójában egy virtuális teret takar a játékon belül. Itt a pilóták gyakorolhatják a különféle harcászati technikákat Angel City, Rise és a Sierra légitámaszpont virtuális másában. A pálya kifejezetten a pilóták számára lett tehát megépítve, így itt sokkal hangsúlyosabb szerepet kap a falakon ugrálás és a jetpackek használata.
A Runoff csatornáiról és a War Games virtuális világáról a hivatalos oldalon olvashattok bővebben. Az Expedition DLC PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is elérhető lesz, de pontos dátummal egyelőre nem rendelkezik. ■

előző
következő
Részletek a Titanfall DLC-jének pályáiról
Részletek a Titanfall DLC-jének pályáirólRészletek a Titanfall DLC-jének pályáirólRészletek a Titanfall DLC-jének pályáirólRészletek a Titanfall DLC-jének pályáirólRészletek a Titanfall DLC-jének pályáirólRészletek a Titanfall DLC-jének pályáirólRészletek a Titanfall DLC-jének pályáirólRészletek a Titanfall DLC-jének pályáirólRészletek a Titanfall DLC-jének pályáiról
Titanfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Titanfall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló