Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DriveClub

10 perc DriveClub háromfelé bontva

Három trailer is érkezett a PS4-exkluzív autós játékból.

2014.05.18. 16:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az Evolution Studios hányattatott sorsú autós játéka, a DriveClub idén ősszel végre a boltokba kerülhet. A játékot első körben a PlayStation 4-gyel egyszerre szerették volna piacra dobni, ám miután ez nem sikerült, idén tavaszt jelölték meg. Már tudjuk, hogy ebből sem lesz semmi, de legalább ezúttal már konkrét dátumot is kaptunk a halasztás mellé.
Sokáig arról is szó volt, hogy a PlayStation Plus előfizetők számára ingyen lesz elérhető a játék, ám mostanra ez is megváltozott kissé: csak a játék tartalmának nagyjából egy ötöde, kvázi egy demo lesz elérhető ingyen, a teljes tartalomért bizony perkálni kell. Valahol ez talán még érthető is, hiszen a játék kizárólag PlayStation 4-re készül, amelyen viszont az online funkciókhoz már elengedhetetlen a PS Plus előfizetés (a PS3-mal ellentétben), így a felhasználók döntő többsége rendelkezik ilyennel. Ez pedig nagyon jelentős bevételcsökkenést jelenthetne.
A fejlesztők mindenesetre a napokban három új játékmenet-bemutatóval is előrukkoltak, amelyek együtt közel tíz percet mutatnak a játékból. Az elsőn egy Pagani Huayra száguld Kanada erdei közt valamikor késő délután.

A második videón egy Maserati Gran Turismot csodálhatunk meg Chilében egy 12 résztvevős versenyen, éjszaka. a

Az utolsón pedig egy Pagani Zonda R rója India útjait, miközben szép csendben beesteledik.

A DriveClub tehát október 8-án jelenhet meg kizárólag PlayStation 4-re. ■

DriveClub
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DriveClub

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló