Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield: Hardline Battlefield: Hardline

Hivatalos: készül a Battlefield: Hardline

Az elmúlt napokban felröppent pletykákra reagált az EA, akik elismerték a játék készültét, de bővebb információkkal csak az E3-on fognak szolgálni.

2014.05.28. 10:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Futótűzként terjedt a hír tegnap az interneten, miszerint a következő Battlefield játék a Battlefield: Hardline címet fogja viselni, fejlesztését pedig a Dead Space szériáról ismert Visceral Games végzi. A játék szakít a hagyományos háborús témával, helyette inkább a rendőrség munkája felé fordul. Na nem holmi közúti ellenőrzésekre kell számítanunk, a játék múltjából kiindulva sokkal valószínűbb, hogy a különleges kommandó, a SWAT kalandjait élhetjük majd át. Arról is érkeztek hírek, miszerint a választható karakterosztályok között az enforcer, a mechanic, az operator és a professional fog szerepelni, de lesznek új játékmódok is, mint a Blood Money, a Bomb Squad vagy a Carrier Assault. Egyes források szerint a mechanic és az operator a másik oldalon technician és mastermind néven fognak futni. A fegyverekről, kiegészítő felszerelésekről és járművekről is bukkantak fel hírek, amelyek szerint lehet nálunk gázmaszk, csáklya, forrasztólámpa és különféle gránátok. Járművek terén helikopterekről, rendőrségi hajókról, sportkocsikról, motorokról és teherautókról is terjednek szóbeszédek.
A fentiekből látszik, hogy bőségesen szivárogtak ki hírek a játékról, így az EA kénytelen volt reagálni. Hivatalosan is megerősítették, hogy készül a Battlefield: Hardline, amelyet valóban a Visceral Games fejleszt, megjelenésére pedig még idén ősszel lehet számítani. A kiadó azonban türelmet kért minden játékostól, mert bővebben csak az E3-on szeretnék bemutatni a játékot. Így azt sem lehet tudni, milyen platformokra készül, de nem kockáztatunk nagyot, ha azt tippeljük, a PC-PS4-X1 trió biztosan szerepelni fog a listán. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Battlefield: Hardline
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield: Hardline

hozzászólások (13)

VodevilX
VodevilX 2014.05.29. 19:56
Csakis, és ha jól tudom a Defuse is ilyen BF4ben, bár sosem próbáltam. Biztos azért, mert amikor még annak idején CODoztam az 1-2-vel, már akkor sem tudtam ezt sehol máshol elfogadni a CS-n kívül :)
GustyX
GustyX 2014.05.31. 21:14
He-he:).
Skorpio90
Skorpio90 2014.05.31. 23:10
:D
GustyX
GustyX 2014.06.03. 08:21
"Gameplay."
Nem Final Stand a neve és DLC lesz?
SwitcX88
SwitcX88 2014.06.03. 11:34
Ez az? Simán belevághatnák a prémium csomagba. Semmi extrát nem látok benne.
ajánlott olvasnivaló