Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Még idén megérkezik a LEGO denevérember harmadik kalandja.

2014.05.28. 12:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap még a LEGO Minifigures Online új helyszínéről számolhattunk be, de nem ez az egyetlen újdonság a kis műanyagfigurák háza táján. Bejelentették ugyanis, hogy készül a LEGO Batman 3: Beyond Gotham, amely a tervek szerint még idén ősszel landolhat is a boltok polcain. A címmel ellentétben nem csupán mindenki kedvenc denevére bukkan majd fel a játékban, hanem mindenki, aki csak él és mozog a DC univerzumban, legyen szó a jókról vagy épp a rosszfiúkról. Utóbbiak táborát bővíti majd Brainiac is, akivel a világűrben vehetjük fel a harcot.
"Miután sikeresen felépítettük a LEGO Batman franchise-t, azért dolgozhatunk, hogy a LEGO Batman 3: Beyond Gotham legyen az év szuperhősös játéka minden korosztály számára. A TT Games csapata nem csupán LEGO Batmant hozza el, de rengeteg más szereplőt is a DC képregények világából, hogy még több felszereléssel egy váratlan csavarokkal teli történetben térjenek vissza." - nyilatkozta Tom Stone, a TT Games vezető munkatársa.
A hírek szerint legalább 150 karakter kerül a játékba, ebbe beletartoznak az Igazság Ligájának tagjai, valamint olyan gonoszok, mint Solomon Grundy vagy Killer Croc. Ismerős helyszínekben sem lesz hiány, hiszen megfordulhatunk Batman barlangjában és az Igazság Ligájának főhadiszállásán is.
A LEGO Batman 3: Beyond Gotham a tervek szerint valamikor az ősz folyamán jelenhet meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, valamint PlayStation Vitára és 3DS-re. ■

előző
következő
Készül a LEGO Batman 3: Beyond Gotham
Készül a LEGO Batman 3: Beyond GothamKészül a LEGO Batman 3: Beyond GothamKészül a LEGO Batman 3: Beyond GothamKészül a LEGO Batman 3: Beyond GothamKészül a LEGO Batman 3: Beyond Gotham
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
LEGO Batman 3: Beyond Gotham

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló