25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Vitára és 3DS-re jön a Farm Simulator 2014

Nyártól kézi konzolokon is elvethetjük a búzát.

Írta: GeryG

Meglepően nagy népszerűségnek örvendenek a különféle mezőgazdasági szimulátorok, amelyek táborát idén a Farming Simulator 2014 is gazdagítani fogja. A játék nyáron PlayStation Vitára és Nintendo 3DS-re fog megjelenni, így a játékosok bárhol, bármikor elvethetik a búzát vagy learathatják a termést. A játékban mindenre lehetőségünk lesz, ami egy modern farmer hétköznapjain megeshet, így foglalkoznunk kell a termőföldekkel, figyelnünk kell az állatokra, valamint intéznünk kell a betakarított termény értékesítését is, hogy a befolyt összegből fenntarthassuk a körforgást. Ehhez mezőgazdasági gépek egész flottája áll majd a rendelkezésünkre, amelyeket a legnagyobb márkákból válogattak össze: Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Kuhn, Amazone, Krone és hasonlók.
A játék jelen állás szerint június 6-án landol az online áruházak (vagyis a Nintendo eShop és a PlayStation Network) polcain.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Farming Simulator 2014
  • Farming Simulator 2014
  • Farming Simulator 2014
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!