Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2015-ben jön a Homefront: The Revolution

A Crytek tavaly vásárolta meg a közepes sikerű játék jogait, most pedig hivatalosan is bejelentette, hogy készíti a folytatást.

2014.06.02. 22:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2011 tavaszán jelent meg a Kaos Studios akciójátéka, a Homefront, amelyet az akkor még aktív THQ adott ki. A játék bár tartalmazott érdekes ötleteket, valamint a történet sem volt sablonosnak nevezhető, de sajnos a kivitelezés több ponton is hagyott kívánni valót maga után, így a végeredmény legfeljebb erős közepesnek volt nevezhető. A THQ aztán tavaly év elején végleg beadta a kulcsot, a többi kiadó pedig kapott az alkalmon és lecsapott az árverésre került játékokra. Így kerültek a Homefront jogai a Crytekhez, akik a mai napig jegelték a projektet, hogy most bejelentsék: készül a Homefront: The Revolution.
A történet négy évvel azt követően veszi fel a fonalat, hogy Észak Korea leigázta az Egyesült Államokat. Philadelphiában járunk, amely mostanra egyszerű gettóvá degradálódott, ahol a lakosság állandó rettegésben él, az utcákon pedig katonák és drónok járőröznek. Csakhogy mélyen a város szívében van egy zóna, amelyet még a katonák is messze elkerülnek, a helyiek pedig bőszen szervezik az ellenállást, amelynek mi is tagja leszünk.
A játék teljesen nyitott világban játszódik, ahol minden tettünkkel alakíthatjuk a forradalom kimenetelét. A fejlesztők ígérete szerint az összecsapások nem előre megírt forgatókönyv szerint fognak zajlani, hanem teljesen véletlenszerűen. A koreai oldalon természetesen csúcstechnológiás arzenál áll a katonák rendelkezésére, míg nekünk csak az otthon összebarkácsolt stukkerek jutnak. A játékmenet gerincét az ellenállás szervezése adja, így folyamatosan új tagokat kutathatunk fel, új bázisokat és menedékeket állíthatunk, fegyvereinket pedig apránként fejleszthetjük majd. Az ígéretek szerint kidolgozott egyszemélyes kampányt vár a játékosokra, de kapunk kooperatív módot is, amelyben együtt verhetjük ki az ellent a városunkból.
A látványért nem meglepő módon a CRYENGINE legújabb változata lesz felelős, vagyis erre panasz aligha érheti majd a játékot, legalábbis a bejelentés mellé csatolt képek tanúsága szerint. Érkezett még egy trailer is, amely egy ellenőrzőpont elleni gerillatámadást mutat be. Az első játékmenet-bemutatóra az E3-on kerül sor.
A Homefront: The Revolution a tervek szerint 2015-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
2015-ben jön a Homefront: The Revolution
2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution
Homefront: The Revolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Homefront: The Revolution

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló