Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Telefonokra jelent meg a Little Big Adventure

A '94-es klasszikus Relentless: Twinsen's Adventure rebootja iOS-re és Androidra érhető el.

2014.06.07. 13:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

1994-ben PC-re és PlayStationre jelent meg az Alone in the Dark atyja, Frederick Raynal játéka, a Relentless: Twinsens's Adventure. A játék mára klasszikus státuszba emelkedett, így a DotEmu csapata elérkezettnek látta az időt, hogy rebootolja azt. Az új játék a Little Big Adventure címet kapta és az iOS-Android duóra jelent meg.
"A rajongóink sokat segítettek nekünk a visszajelzéseikkel, így hozzájárultak egy igazi klasszikushoz méltó játék elkészítéséhez, valamint optimalizálásához egy új platformon. Biztosak vagyunk benne, hogy a régi és új játékosok is jól fognak szórakozni a Little Big Adventure feljavított változatával." - nyilatkozta Xavier Liard, a stúdió alapítója és vezetője.
A játék legújabb kiadása javított útkeresést, kifinomultabb irányítást, valamint manuális mentési lehetőséget is kapott. Az érdeklődők az iTunes kínálatában, a Google Play áruházában, valamint az Amazon App Store-ban is megvásárolhatják. ■

Little Big Adventure
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Little Big Adventure

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2014.06.07. 14:15
Itthon (Európában), meg talán alapból is Little Big Adventure volt a játék címe, alcíme a Relentless...., tehát nem csak ezt a rebootot hívják LBA-nak.

Nem bánnám, ha jönne egy valódi folytatás, de legalább az 1-2. résznek a felújított, mai elvárásoknak megfelelő változata.
ajánlott olvasnivaló