Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Játék készül a Falling Skiesból

A TV-s sci-fi sorozat alapján készülő alkotás még idén megjelenhet.

2014.06.09. 12:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb televíziós sorozat alapján készül videojáték adaptáció. A Falling Skies (nálunk Éghasadás) 2011 óta van műsoron, idén már a negyedik évadját tapossa, népszerűsége pedig egyelőre töretlennek látszik. A Little Orbit kiadó most látta elérkezettnek az időt, hogy videojátékot készítsen a sorozat alapján, amely egy taktikai-stratégiai-RPG keverék lesz. Mi természetesen az emberek oldalán szállhatunk harcba az idegenek ellen, a játékmenet pedig egy osztag irányítására épül.
"Az a célunk, hogy ugyanazt az emberi oldalt alkossuk újra, amely a TV-s sorozatot is jellemzi, így a játékosok a karakterekkel együtt fejlődhetnének, ahogy végrehajtják a különféle stratégiákat. Ugyanazt a szereplőközpontú történetvezetést szeretnénk megvalósítani a játékban is úgy, hogy az minden játékos számára érthető legyen." - magyarázta Matt Scott, a Little Orbit vezetője.
Egyelőre csak keveset tudni a játékról, de egyes hírek szerint a küldetések között találunk majd rajtaütéseket és mentőakciókat is, karaktereink pedig mind eltérő és fejleszthető képességekkel és felszereléssel fognak rendelkezni. A sorozat fontosabb szereplői is felbukkannak majd a játékban. A Falling Skies a tervek szerint idén ősszel jelenhet meg PC-re és konzolokra, de utóbbiakat egyelőre nem pontosították. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Várható megjelenések - 2017. március

Beér-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.