Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Tényleg ez az utolsó Uncharted?

Az E3-on leleplezett Uncharted 4: A Thief's End lehet Nathan Drake utolsó kalandja, ezt erősítette meg az őt szinkronizáló Nolan North is.

2014.06.15. 20:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár már jó néhány hete tudni lehetett, hogy készül az Uncharted széria negyedik része, a hivatalos leleplezésre csak az E3-on került sor. A játék az Uncharted 4: A Tief's End címet kapta, amely azonnal találgatásra késztette mind a szakmát, mind a játékosokat: vajon tényleg ez lesz a széria utolsó felvonása? A fejlesztő Naughty Dogra eddig az volt a jellemző, hogy játékait trilógiává bővíti, de ez Nathanék esetében már megtörtént, most mégis jön az új epizód. A találgatások kapcsán végül a fejlesztés egyik fontos alakja, Nolan North, Nathan Drake hangja is megszólalt. Mint elmondta, tudomása szerint ez lesz az utolsó felvonás a széria történetében, legalábbis a Naughty Dog közreműködésével. Azt pedig csak mellékesen tette hozzá, hogy nagyon bízik benne, hogy mások sem fogják folytatni a sorozatot.
Az E3-on egyébként egy rövid interjú készült a fejlesztőkkel is, akik a fejlesztés előzményeiről meséltek leginkább, hiszen az új játékra nagy hatással vannak a széria előző részei, valamint a The Last of Us tapasztalatai is. A Sony konferenciáján bemutatott trailer pedig egy az egyben a játék motorjával készült, nem pedig egy külön renderelt átvezető volt.
Az Uncharted 4: A Thief's End megjelenésére még sajnos elég sokat kell várnunk, csak valamikor 2015-ben érkezhet meg, akkor is kizárólag PlayStation 4-re. ■

Uncharted 4: A Thief's End
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted 4: A Thief's End

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló