Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Beyond: Two Souls Beyond: Two Souls

PS4-re költözik a Beyond: Two Souls is?

A The Last of Us után a Quantic Dream játéka is megkaphatja a maga felújított kiadását, legalábbis több jel is erre utal.

2014.07.08. 12:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony szereti addig ütni a vasat, ameddig az meleg, és talán még egy picit az után is, hogy már kihűlt. A Naughty Dog eddigi legsikeresebb játéka, a The Last of Us éppen ezért kapja meg alig egy évvel a premierje után a maga Remastered kiadását is, amely már PlayStation 4-re lesz elérhető. A Sony magyarázata szerint olyan elképesztően jó a játék, hogy nincs szívük megfosztani a PS4 játékosokat az élménytől. Nemes gondolat.
Valószínűleg ugyanez a nagylelkűség vezérelheti őket a PS3 másik remek exkluzív játéka, a Beyond: Two Souls esetében is. A Quantic Dream kissé megosztó alkotása (egyesek egyszerű interaktív moziként tekintenek rá, mintsem teljes értékű játékként) az egyik legszebb volt a PS3-on, de most több jel is arra utal, hogy PlayStation 4-re fog költözni, hogy ott még szebb köntösbe bújhasson. Az első jel már hónapokkal ezelőtt felbukkant, akkor egy programozó önéletrajzában bukkantak rá szemfüles rajongók. A napokban pedig két (Alcom és WOG), egymástól független német online áruház kínálatában is felbukkant a játék PS4-es változata. Természetesen eddig a percig sem a Sony, sem a Quantic Dream nem reagált a dologra, bár utóbbiról köztudott, hogy már egy új címen dolgoznak, amely már PS4-re készül. Már csak az a kérdés, hogy ez egy vadonatúj játék lesz, esetleg egy korábbi alkotásuk felújított változata? Úgy érzem, erre hamarosan választ fogunk kapni. ■

Beyond: Two Souls
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Beyond: Two Souls

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló