Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bloodborne Bloodborne

Hamarabb jön a Bloodborne, mint hinnénk?

Még nincs pontos megjelenési dátum, de hozzávetőleges tervekről már esett szó.

2014.07.08. 23:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dark Souls II után is van élet, ezt bizonyítja a From Software új játéka, a Bloodborne is. A játékot alig néhány hete jelentették be hivatalosan, azóta pedig az is kiderült, hogy egy nagyon komor hangulatú alkotásról lesz szó. A történet egy elátkozott városban játszódik, ahol mindenféle elkorcsosult lények lesik minden lépésünket, s nem tétlenkednek, ha átharaphatják a torkunkat. Ha a fejlesztők maradnak az előző játékaikkal kitaposott ösvényen, akkor erre a hangulatra a kőkemény harcrendszer is rátehet egy lapáttal. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Bloodborne idén biztosan nem jelenik meg, ám a most érkezett hírek szerint túl sokat nem kell azért várnunk rá. A From Software munkatársai ugyanis 2015 elejét célozták meg a premierrel. Az is kiderült, hogy a játék az idei gamescomon már játszható formában lesz jelen.
"Keményen dolgozunk, hogy a játék megjelenhessen 2015 elején. Addig is szeretnénk ott lenni minden jeles videojátékos rendezvényen, mint a gamescom, ahol a játék első kipróbálható verziója is debütálni fog a standunknál. Ott végre látni fogjuk az első reakcióitokat." - nyilatkozta a Digital Spynak Jun Yoshino, a játék producere. ■

Bloodborne
A legutóbbi Bloodborne cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.