Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Dovetail Games készíti az új Flight Simulatort?

A Microsoft átadta a lehetőséget a Train Simulator fejlesztőinek.

2014.07.11. 10:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az egyik legismertebb repülőgép-szimulátor széria kétségkívül a Microsoft Flight Simulator sorozata. Az első változat még 1979-ben (!) látott napvilágot Apple II-n és TRS-80-n (bár ekkor még nem a Microsoft berkeiben készült a játék). Ezt követően számos epizód és kiadás látta meg a napvilágot különféle platformokon a Commodore 64-től kezdve a Macintoshig bezárólag. A széria 2012-ben egy ingyenes rebootot is kapott a Microsoft Flight képében. A napokban új hírek érkeztek a szimulátor háza tájáról, amelyek arról számolnak be, hogy a fejlesztést a Train Simulator játékokat készítő Dovetail Games fogja végezni.
"Izgatottak vagyunk, hiszen új repülés-szimulációs megoldásokat próbálhatunk ki a Microsoft technológiája révén, valamint felhasználhatjuk Steames tapasztalatainkat a Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition elkészítésében, hogy egy teljesen új közösséghez is eljuttassuk a játékot." - nyilatkozta Paul Jackson, a Dovetail vezetője egy interjú során.
Az új rész már 2015-ben megjelenhet, ám azt a fejlesztők előre jelezték, hogy nem a Microsoft Flight Simulator sorozatot fogják tovább bővíteni, hanem annak technológiájával egy teljesen egyedi, saját játékot fognak készíteni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló