Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Elite III

Mentsd meg Churchillt a Sniper Elite 3-ban

Miután a Führert levadásztuk, a következő háromrészes DLC-ben Churchillt kell megvédenünk.

2014.07.20. 20:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hitler levadászása már visszatérő elemnek számít a Sniper Elite szériában, hiszen nem csak a friss Sniper Elite 3-ban, de már a Sniper Elite V2-ben is volt hozzá kapcsolódó küldetés. Talán a fejlesztő Rebellion is ráérzett, hogy kétszer ugyanazt a poént ellőni nem túl illő mutatvány, ezért most villantanak egy újat: a játék készülő háromrészes DLC-sorozatában ezúttal Winston Churchill élete kerül a kezünkbe. Persze őt nem megölnünk kell, hanem éppenséggel megakadályoznunk az 1943-as kaszablankai konferenciára tervezett merényletet ellene. A történet tehát három felvonásban fog kiteljesedni, amelyek közül az első már most elérhető PC-re a Steamen keresztül (a konzolos is hamarosan megérkezik). Ebben Siwa városában kell egy éjszakai küldetésen bizonyítanunk rátermettségünket, amelyben új fegyverek is a segítségünkre lesznek, de a mérleg másik oldalát új ellenséges egységek tartják majd egyensúlyban. Mellékesen ez lesz a játék legnagyobb pályája. A Save Churchill első fejezete mellett megérkezett a Patriot Weapon Pack is, amely új puskát, géppisztolyt és pisztolyt ad az arzenálunkhoz, valamint egy vadonatúj többjátékos térképet is.
A Rebellion egyelőre nem adott pontos megjelenési dátumot a trilógia két hátralévő részének, de még a nyár vége előtt meg fog érkezni mindkettő. ■

Sniper Elite III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper Elite III

hozzászólások (4)

Baracklekvár
Baracklekvár 2014.07.21. 00:28
"A Save Churchill első fejezete mellett megérkezett a Patriot Weapon Pack is, amely új puskát, géppuskát és pisztolyt ad az arzenálunkhoz"

A Grease gun nem géppuska, hanem egy közönséges géppisztoly, ne keverjük a fogalmakat. Ugyanolyan olcsó hulladék, mint a Sten géppisztoly a briteknél, de amire kell, arra nagyon megfelelt.

Az egyszerűség kedvéért egyszerűen és röviden: a géppuska puska lőszert tüzel, a géppisztoly pisztoly lőszert. Ezért a géppuska jellemzően bazinagy, a géppisztoly meg jellemzően nem.
jawsika
jawsika 2014.07.21. 01:10
Amen. :-)
GeryG
GeryG 2014.07.21. 06:18
Elnézést a hiányos haditechnikai tudásom miatt...
Baracklekvár
Baracklekvár 2014.07.21. 17:48
Írtam egy kétsoros privát üzenetet, de ha esetleg nem láttad (én simán nem veszem észre a nekem küldöttet), dióhéjban annyi, hogy semmi gond ezzel, segítek, ha tudok.
ajánlott olvasnivaló