Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Keményvonalas lövölde lesz a TOXIKK

Se karakterfejlődés, se regeneráció, csak kőkemény lövöldözés és akció.

2014.08.02. 18:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Igazi régimódi, multiplayer lövöldözős játékon dolgozik a Reakktor Studios, amelyet a hangzatos TOXIKK névre kereszteltek. A srácok nem akarnak behódolni a mai divatnak, így élből elvetették az olyan ötleteket, mint a karakterfejlődés, a különböző karakterosztályok, az élet csodálatos regenerációja, nem lesz fedezékrendszer sem. A fegyverekkel nem lehet majd külön célozni (nem lesz iron sight), sem újratölteni őket, cserébe lesznek járművek és dupla ugrás. Az egész játékot olyanra szeretnék megcsinálni, amilyen a '90-es évek végén lett volna, csak épp - az alábbi trailer tanúsága szerint - a mai elvárásoknak megfelelő látványvilággal. A fejlesztők hallani sem akarnak sem ingyenességről, sem korai változatokról, hiszen ezek sem voltak jellemzőek régen. A premierre valamikor ez év vége felé számíthatunk kizárólag PC-n. Az új Unreal Tournament felkötheti azt a bizonyos nadrágot... ■

TOXIKK
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
TOXIKK

hozzászólások (9)

SwitcX88
SwitcX88 2014.08.03. 03:20
Szerintem meg csak egy régimódi aréna FPS-t szeretnének készíteni. A videó is erről szól, megmutatja mi a különbség egy mai és egy '99-es játék között.
Én mindenesetre bízok benne, eddig csak a Nexuiz-ban csalódtam.

Pár hivatalos infó:
#1
#2

15 dolcsiért már jár az EA verzió is.
Beny12
Beny12 2014.08.03. 10:19
Sőt, ha vagytok 4-en akkor már ~11-ért megkapjátok.

A videó nekem igazi felüdülés volt, már csak egy wall dodge hiányzott belőle, és teljes lett volna az öröm. Abszolút az UT2004 atmoszféráját juttatta eszembe ez a mozgásrendszer, arról nem is beszélve, amikor a levegőben szétrobbant valaki egy rakétától. :D
Sucee
Sucee 2014.08.03. 11:46
Akkor úgy látszik, én vagyok az egyetlen, aki kurvára nem élvezte soha ezt a "műfajt", és ezt is ultragagyinak tartja.
GeryG
GeryG 2014.08.03. 11:53
Nincs ezzel baj, ízlések és pofonok. :) Nekem leginkább az Unreal Tournament féle nosztalgikus érzéseket indította be, de ha már azokat sem szeretted, akkor ez tényleg nem neked készül. :)
Wing
Wing 2014.08.03. 12:16
Egy szóval sem írták sehol, hogy nem akarnak pénzt keresni :) Annyit írnak csak, hogy sallangmentes gyilkolós árkád FPS-t csinálnak, ami szakít a mostanság divatos trendekkel, visszatér az UT 2004 meg Q3 Aréna korszakába. Nincs ezzel semmi gond szerintem, és ugyanígy emögött is igen kemény munka állhat.
ajánlott olvasnivaló