Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Keményvonalas lövölde lesz a TOXIKK

Se karakterfejlődés, se regeneráció, csak kőkemény lövöldözés és akció.

2014.08.02. 18:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Igazi régimódi, multiplayer lövöldözős játékon dolgozik a Reakktor Studios, amelyet a hangzatos TOXIKK névre kereszteltek. A srácok nem akarnak behódolni a mai divatnak, így élből elvetették az olyan ötleteket, mint a karakterfejlődés, a különböző karakterosztályok, az élet csodálatos regenerációja, nem lesz fedezékrendszer sem. A fegyverekkel nem lehet majd külön célozni (nem lesz iron sight), sem újratölteni őket, cserébe lesznek járművek és dupla ugrás. Az egész játékot olyanra szeretnék megcsinálni, amilyen a '90-es évek végén lett volna, csak épp - az alábbi trailer tanúsága szerint - a mai elvárásoknak megfelelő látványvilággal. A fejlesztők hallani sem akarnak sem ingyenességről, sem korai változatokról, hiszen ezek sem voltak jellemzőek régen. A premierre valamikor ez év vége felé számíthatunk kizárólag PC-n. Az új Unreal Tournament felkötheti azt a bizonyos nadrágot... ■

TOXIKK
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
TOXIKK

hozzászólások (9)

SwitcX88
SwitcX88 2014.08.03. 03:20
Szerintem meg csak egy régimódi aréna FPS-t szeretnének készíteni. A videó is erről szól, megmutatja mi a különbség egy mai és egy '99-es játék között.
Én mindenesetre bízok benne, eddig csak a Nexuiz-ban csalódtam.

Pár hivatalos infó:
#1
#2

15 dolcsiért már jár az EA verzió is.
Beny12
Beny12 2014.08.03. 10:19
Sőt, ha vagytok 4-en akkor már ~11-ért megkapjátok.

A videó nekem igazi felüdülés volt, már csak egy wall dodge hiányzott belőle, és teljes lett volna az öröm. Abszolút az UT2004 atmoszféráját juttatta eszembe ez a mozgásrendszer, arról nem is beszélve, amikor a levegőben szétrobbant valaki egy rakétától. :D
Sucee
Sucee 2014.08.03. 11:46
Akkor úgy látszik, én vagyok az egyetlen, aki kurvára nem élvezte soha ezt a "műfajt", és ezt is ultragagyinak tartja.
GeryG
GeryG 2014.08.03. 11:53
Nincs ezzel baj, ízlések és pofonok. :) Nekem leginkább az Unreal Tournament féle nosztalgikus érzéseket indította be, de ha már azokat sem szeretted, akkor ez tényleg nem neked készül. :)
Wing
Wing 2014.08.03. 12:16
Egy szóval sem írták sehol, hogy nem akarnak pénzt keresni :) Annyit írnak csak, hogy sallangmentes gyilkolós árkád FPS-t csinálnak, ami szakít a mostanság divatos trendekkel, visszatér az UT 2004 meg Q3 Aréna korszakába. Nincs ezzel semmi gond szerintem, és ugyanígy emögött is igen kemény munka állhat.
ajánlott olvasnivaló
Humble GameOn Bundle Humble GameOn Bundle
Megjelent a Steel Division: Normandy 44 Megjelent a Steel Division: Normandy 44
Elindult a GWENT publikus bétája Elindult a GWENT publikus bétája