Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

Közel egy órányi Civilization: Beyond Earth bemutató érkezett

A Firaxis részletese bemutatja a játék alapvető elemeit.

2014.08.24. 15:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Október végén jelenik meg a Firaxis legújabb körökre osztott stratégiai játéka, a Civilization: Beyond Earth. Bár a cím megtévesztő lehet, a fejlesztők alkotásukat sokkal inkább az egykori Alpha Centauri szellemi örökösének tekintik, mintsem a világhírű birodalomépítő stratégia folytatásának. A bejelentése óta szerencsére bőségesen elárasztottak minket információkkal és néhány kedvcsináló trailer is érkezett már, most viszont egy közel egyórás bemutatót tekinthettek meg egy picit lejjebb. Ebben Pete Murray és David McDonough veszi sorra a játék alapvető részeit.

A bemutató része a fejlesztők által még a hónap elején indított trailer sorozatnak, amelynek első, szintén közel egyórás részét is megnézhetitek.

A harmadik fejezetet a tervek szerint augusztus 28-án mutatják be a Firaxis Twitch.tv csatornáján.
Érdekesség még, hogy a stúdió saját rendezvény megszervezése mellett döntött, amely a FiraxiCon címet viseli. Erre szeptember 27-28-án kerül sor, a résztvevők pedig a Beyond Earth egy korai változatát is kipróbálhatják, valamint látogatást tehetnek a stúdióban is. Emellett maga Sid Meier is tartani fog egy előadást. ■

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló