Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PS3-ra és X360-ra is elkészül a Slender: The Arrival

A horrorjáték még ebben a hónapban megjelenik.

2014.09.08. 13:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Slenderman alakja az utóbbi években bukkant fel a világhálón, ahol rengeteget foglalkoztak a legendájával, amelyet valójában egy Eric Knudsen nevű fórumozó indított útjára. Slenderman hátborzongató, arcnélküli alakját leggyakrabban fekete öltönyben ábrázolják, amint fel-feltűnik, hogy a gyerekeket ijesztgesse.
A Blue Isle Studios is lecsapott a karaktert hirtelen támadt népszerűségére és elkészítették a Slender: The Arrival című játékukat (a Parsec Productions Slender: The Eight Pages című projektjének folytatását), amelyben egy sötét erdőben kell megfejtenünk az alak rejtélyét - vagy legalább elmenekülnünk előle. Az első játék 2012-ben, majd a folytatás 2013 októberében jelent meg kizárólag PC-re és, bár alapvetően jól ismert klisékből építkezett, a végeredmény egész meggyőzőre sikerült. A fejlesztők a napokban jelezték, hogy szeptember 23-án PlayStation 3-ra, majd 24-én Xbox 360-ra is megjelenik a játék kibővített változata. A történet mellett a pályák is tartalmasabbak lesznek, ezáltal többet megtudhatunk a magas fickó mítoszáról. Az új tartalomról természetesen a PC-s játékosok sem maradnak le, számukra ingyenes frissítés formájában válik majd elérhetővé. ■

Slender: The Arrival
A legutóbbi Slender: The Arrival cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.