Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Counter Strike Nexon: Zombies

A zombik oldalán is harcba indulhatunk a klasszikus játék új mellékágában.

2014.10.10. 18:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár néhány évvel ezelőtt még az online lövöldözős játékok műfaját alapvetően a Counter Strike határozta meg (az Unreal Tournament és a Quake mellett természetesen), addig mára kissé a feledés homályába veszett. Ezen az sem sokat segített, hogy a készítők két éve megpróbálták egy új résszel, a Global Offensive-vel visszahozni a köztudatba, ez nem nagyon sikerült nekik. Most az ázsiai piacra specializálódott Nexon stúdió próbálkozik meg hasonlóval, igaz, az ő játékuknak a címen kívül nem sok köze lesz az eredeti szériához. A Counter Strike Nexon: Zombies ráadásul még élőholtakkal is megdobja a játékot, amely a napokban érkezett meg a Steamre. A játék a kifejezetten keletre szánt Counter Strike: Online folytatásának tekinthető és a legalapvetőbb CS játékmódokat tartalmazza - természetesen zombikkal megspékelve. Így három frakció harcaiba keveredhetünk bele, kipróbálni pedig teljesen ingyen tudjuk. ■

Counter Strike Nexon: Zombies
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Counter Strike Nexon: Zombies

hozzászólások (8)

GeryG
GeryG 2014.10.11. 09:53
Örülök, hogy nem csak olvassátok a szavakat és mondatokat, hanem értitek is azokat. Én nem azt mondtam, hogy nem volt jó játék a CS GO, de messze nem volt akkora siker a maga idejében, mint a CS anno. Lehet, hogy sokan játszanak vele, de a köztudatban messze nem ragadt meg annyira, mint az elődje (vagy épp az általatok említett játékok - még ha utóbbi a marketingnek köszönhető is).

Az UT és a Quake meg szintén múlt időben íródott: meghatározó játékok voltak, ahogyan a CS is...
LeChuck
LeChuck 2014.10.11. 11:03
Szerintem tök igaza van a hírszerkesztőnek. A CS valaha jó volt, de mostanában kétségbeesetten vergődik csak. És persze már megint a zombikat tudják előhozni. Gratulálok! A BF és a CoD a királyok, az összes többi szánalmas trágya! 170 ezer játékos? Hányan vagyunk má a Földön, ennyit nem is kéne számításba venni. De ha ez nektek jó, játszatok ilyen trágyával!
Skorpio90
Skorpio90 2014.10.11. 11:40
Én se mondtam egy szóval se, hogy rossz játéknak állítod be a CS-t, szóval légy szíves mielőtt beszólsz, olvasd el te is jobban az én kommentemet. Akkor is tartom, hogy túlzol ezzel a feledés homályával. Bomba siker nyilván nem lehet a CS:GO, mint anno az 1.6, hisz ugyanarra épül, csak finomítottak rajta és a grafikát is feltuningolták (+halálra keresi magát a Valve az eladható itemekkel). De akkor mondd meg, hogy neked mi számít sikeresnek? 2 millió aktív játékos? Olyat csak egy MMO tud produkálni, nyilván nem ugyanaz a kategória. Megint csak a Steames statisztikákat elővéve egy újonnan megjelent játéknál, ha megnézed a community hub-ot, legyen az egy- vagy többjátékos módra kihegyezett, maximum 10 ezren játszanak, 2 hét elteltével már csak 3-4 ezren. Egyik nagy szívfájdalmam a Left 4 Dead, amit remélem nem kell bizonyítani, mennyire bejött mindenkinek, de ma már nagyjából 500 aktív játékosa van. Ezeket a számokat meg lehet nézni, szóval nem a levegőbe beszélek, és félreértés ne essék, nem vagyok CS buzi, egyedül a GO van meg, amibe 3 éve alatt tettem 70 órát, (és még mindig egy rakás szar vagyok benne:-P ), a BF4-et meg imádom a beleölt 400 órámmal.
Yaho0
Yaho0 2014.10.11. 12:08
Én elolvastam a hírt és tökéletesen nem értek egyet vele. Nyílván azért volt a maga idejében az 1.6 akkora nagy durranás, mert nem volt LoL/Dota/Smite/WoW/random konkurencia (esetleg Quake 3, UT de azok messze nem voltak annyira népszerűek + ezen a kettőn kívül nem sok konkurenciára akadt). Most viszont tömegével vannak E-Sport játékok pl .SC2, Moba típusból kismillió. Ezzel szemben a CS:GO igenis nagyot kaszált, messzemenőleg meghatározóbb competitive játék, mint mondjuk a CoD(nem játszottam vele, de biztos vagyok benne, hogy taktikailag közelébe nem ér a GO-nak), vagy a BF(ez mondjuk egy teljesen más kategória, inkább casual public server játék). Véleményem szerint a GO-val sikerült megújítani annyira a CSt, amennyire kell, rengeteg apróbb változtatással sok taktikai lehetőséget vontak bele és nem bátorkodnék olyan kijelentésekkel, hogy nem volt sikeres. Ismét mondom, az FPS E-sportban fasorban sincsenek más játékok a GO-hoz képest, egy időben a CoDot nézték elég sokan, de mostanra már a pár ezres nézőszámuk sincsen meg, ezzel szemben a nyári döntőt a GO-ban fél millióan látták (nyílván nem azt akarom mondani, hogy hányan játszanak ezzel vagy azzal, csak a competitive szférát szeretném ezzel reprezentálni)
LordMatteo
LordMatteo 2014.10.11. 12:47
Urambocsá' nem Téged akartalak személy szerint kritizálni, hanem az állítást. A CS:GO természetesen nem fog akkora sikereket elérni mint az 1.6, vagy a Source, bődületesen egyszerű okokból: nem az FPS a királyszéria most. A Moba viszi a pálmát, ezt el kell fogadni (főleg azért mert azok általában még f2p-ek is). Az FPS-ek között az utóbbi években viszont igenis a CS:GO az egyik legerősebb név. Nem csak a játékosszámot kell nézni, hanem azt is hogy két év után még mindig rendkívül aktív e-sport élet zajlik benne (persze azért is, mert a Valve nem ostoba, és erre fejlesztette ki).

A CS:GO tipikusan az a játék ahol a casual játékosok nem ragadtak le sokáig (és ezt nem degradálóan mondom, mert itt az oldalon hajlamosak ezt sértésnek venni páran), így nekik talán nem volt sikeres. Aki viszont kicsit a játék (szerintem) igazi esszenciája, a kompetitív oldal felé fordult, annak nagyon bejött, és a köreikben mai napig ez az egyik legjobb fps. A Bf-ek, CoD-ok időszakosak, ez időtállóbb.
ajánlott olvasnivaló