Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alone in the Dark: Illumination Alone in the Dark: Illumination

Mozgásban az Alone in the Dark: Illumination

A napokban érkezett új képek mellé befutott az első trailer is.

2014.11.02. 17:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Alig néhány hete jelentette be az Atari, hogy megpróbálkoznak a valaha szebb napokat megélt Alone in the Dark sorozat feltámasztásával. Az Alone in the Dark: Illumination a széria legújabb része lesz, amely egy elhagyatott bányavárosba kalauzolja a játékosokat. Az eddigi infók alapján a fejlesztők nagy hangsúlyt fektetnek az akcióra és a kooperatív módra. A négy választható karakter alapvetően különbözni fog egymástól, de a legnagyobb fegyvere mindegyiknek a fény lesz. Míg a vadász jelentős arzenállal vonul harcba a földöntúli erők ellen, addig a boszorkány varázserejével teszi ugyanezt. A pap szent erőket vet be (mint a szent fény), a mérnök pedig különleges eszközeire támaszkodik, mint a Tesla fal.
A játékot a Pure FPS csapata fejleszti, akik a tervek szerint valamikor karácsony környékén fogják kiadni. A Steamen már elő is lehet rendelni az Eldritch Editiont. ■

Alone in the Dark: Illumination
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alone in the Dark: Illumination

hozzászólások (5)

Skorpio90
Skorpio90 2014.11.02. 19:50
Hát ez jó szarnak néz ki. A legjobban az tetszik, ahogy a szörnyek szétpukkadnak, mint a Quake 2-ben.
GeryG
GeryG 2014.11.02. 20:27
Igen, nagyon low budgetnek tűnik sajnos...
Az előző részt nagyon sokan szidták - joggal, mert egy bugfest volt -, pedig abban egy raklapnyi zseniális ötlet volt és korához képest még jól is nézett ki. De ez...
Skorpio90
Skorpio90 2014.11.02. 22:02
Azt a játékot megjelenése óta nem tudtam működésre bírni. Itt van eredetiben, de vagy bink32 hibát észlelt, és hiába szedem le hozzá a fájlt, nem tetszik neki, vagy valami más hibaüzenettel dob ki.
PanzerWolf
PanzerWolf 2014.11.03. 11:58
Ennek már semmi köze régiekhez.Itt már csak a néven lovagolnak de,szánalmasan.Én végigvittem az utolsót is.Az irányítást és a sok bugot leszámítva jó kis játék volt.Az a baj,hogy hamar dobták piacra és ezért volt tele buggal.Az irányítás meg tiszta konzolos.Jó,hogy ez klasszikus Pc-s játék eredetileg.
Yaho0
Yaho0 2014.11.05. 21:34
Az a mozgás már a HL1 idejében is gáz lett volna. Ez valami ipari hulladéknak tűnik és ezt a kijelentést nem lehet elhamarkodni, egyszerűen lehetetlen, hogy jó legyen. Kár a beleölt energiába(?) és erőforrásba(???). Egy AitD 1 remakenek azért örülnék :)
ajánlott olvasnivaló