Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Beváltotta az ígéreteket a Call of Duty: Advanced Warfare?

Közben hivatalossá vált, hogy ez a rész sem úszta meg zombik nélkül...

2014.11.03. 09:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hivatalosan holnap jelenik meg a Sledgehammer Games első önálló játéka, a Call of Duty: Advanced Warfare. A játékon már három éve dolgoztak, vagyis valamivel több idejük volt elkészíteni, mint az előző részeket jegyző Infinity Ward - Treyarch duónak. Ment is a fogadkozás, hogy ez bizony vissza fogja állítani a széria rég megkopott becsületét, lesz itt nagy innováció és megújulás. Ennek fényében új grafikus motort kapott a játék, új idősíkba és környezetbe helyezték a történetet és igyekeztek minél több új funkciót belezsúfolni a játékmenetbe.
Ezzel együtt a játék küldetése korántsem nevezhető könnyűnek. A széria renoméja mostanra annyira megromlott, hogy azt nagyon nehéz lesz helyreállítani. Persze az egyes részek rendre milliós eladásokat produkáltak és a multiplayer mód miatt rengetegen játszottak vele, de valahogy a minőség már évek óta csak hanyatlott. Ezen kell tehát változtatnia az Advanced Warfare-nek, amely a Day Zero kiadást megvásárlók számára a premier előtt egy nappal már elérhető. Néhány külföldi magazin sem bírta magában tartani a véleményét, ezért (ha nem is túl sok, de folyamatosan frissítjük majd a listát) pár beszámoló már fel is került a világhálóra.

A pontszámokhoz sokat nem érdemes hozzáfűzni, alapvetően pozitív képet festenek a játékról. Érdekesség, hogy a napokban hivatalossá vált, hogy ez a rész sem ússza meg zombik nélkül. Az egyelőre nem tisztázott, hogy milyen formában lesznek jelen a játékban, de jó eséllyel a korábbi részekből ismerős külön játékmód fog visszatérni, méghozzá a season pass DLC-inek részeként. ■

Call of Duty: Advanced Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Advanced Warfare

hozzászólások (89)

Creativ3Form
Creativ3Form 2014.11.09. 14:02
Jaaaaa! Akkor nem szóltam.:-D Nem vagyok multis, a CoD-ok nekem a Single kampányokról szólnak, ennyi. :-)
Zotya06
Zotya06 2014.11.09. 15:45
Köszi:) gondolkodom hogy megvegyem-e,főleg a multi miatt ! Igazából engem az érdekelne inkább! A mai napig még a CODMW2 multiját nyomom !! ;-);-);-)
SwitcX88
SwitcX88 2014.11.09. 16:14
Ha jól géped van, érdemes. Legalább tényleg fejlesztgettek benne ezt-azt. A dedikált szervereket ideje lenne visszahozniuk, az lenne a legjobb.
Zotya06
Zotya06 2014.11.09. 21:57
A videókártya az ami hiányzik a zökkenőmentes :) játékhoz! Most tervezem a beszerzését ! Nézegetem őket van választék bőven !
ufodani
ufodani 2014.11.13. 17:27
Enyém
ajánlott olvasnivaló