Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Újra kiadják az eredeti Star Wars regényeket

December elején érkeznek meg a kötetek a boltok polcaira hagyományos és díszdobozos kiadásban.

2014.11.07. 14:55 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

Az Agave kiadó bejelentette, hogy újra kiadják a '70-es, '80-as években meghatározó Star Wars regényeket. A kötetek szinte teljesen megegyeznek az eredeti mozifilmek történetével, amelyek akkoriban rengeteg olvasóval szerettették meg a sci-fi műfajt.
"A legutolsó magyar kiadás óta majdnem 20 év telt el, ráadásul a trilógia akkor még az első kiadások szövegét érintetlenül tartalmazta, ezért úgy éreztük, hogy rájuk fér a felújítás. Ennek eredményeként az eredeti fordítást jelentősen átdolgoztuk: kijavítottuk a hibáit, szóhasználatban teljesen hozzáigazítottuk a Star Wars-univerzumhoz és a nyelvezetét is frissítettük, hogy 2014-ben is izgalmas élményt nyújtson." - áll a kiadó hivatalos közleményében.
A Star Wars regények december 2-án kerülnek a könyvesboltok polcaira, a tervek szerint hagyományos és díszdobozos kiadásban egyaránt, de a kiadó online boltjában már most elő is lehet őket rendelni. ■

előző
következő
Újra kiadják az eredeti Star Wars regényeket
Újra kiadják az eredeti Star Wars regényeketÚjra kiadják az eredeti Star Wars regényeketÚjra kiadják az eredeti Star Wars regényeket

hozzászólások (4)

bollokr
bollokr 2015.01.30. 09:31
A borítót tervező csapat munkája szerintem ötletes,és mindent elmond az egyes részekről.

Lehet hogy rosszul emlékszem,de :
Mikor kiadták a terveket
Lucas-nak annyira megtetszett,hogy kért magának is egy plakát sorozatot.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.30. 10:19
Pont karácsony előtt láttam ezeket a könyveket könyvesboltban ezzel a borítóval, egyből megakadt a szemem rajtuk, annyira szépek. Mivel azonban már kértem egy Tűz és Jég Dala Világát addigra, így idei szülinapra ütemeztetem be ezt a kiadást. :-)
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.30. 13:49
Egész pofás kiadások, a borító tervek meg egyszerűek, de pont ettől nagyszerűek. Nagyon el vannak találva, és erősen gondolkozok rajta, hogy be is kéne őket szerezni :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.30. 14:33
A díszdobozos kiadást ahogy látom el is kapkodták, de talán jobb is egyesével a polcon tudni őket. :love:
ajánlott olvasnivaló