Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age: Inquisition Dragon Age: Inquisition

A Dragon Age: Inquisition is jól sikerült

A széria előző két részéhez hasonlóan jó értékelésekkel nyitott a szerepjáték.

2014.11.11. 15:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A BioWare a jelek szerint ismét egy remeknek ígérkező játékot tesz le az asztalra a Dragon Age: Inquisition képében. A fantasy szerepjáték első része hatalmas sikert aratott, ám hiába értékelték a folytatást a kritikusok alapvetően jóra, a rajongóknak nagyon nem tetszett. Hogy mi lesz a helyzet a harmadik résszel, az még a jövő zenéje, az azonban biztos, hogy a kritikusoknak ez a játék is elnyerte a tetszését:

A Dragon Age: Inquisition tehát kimondottan jó pontszámokkal debütált. Hazánkban a megjelenéséig még bő másfél hét hátra van, ugyanis csak november 21-én landol a boltok polcain PC-re, PlayStation 3-ra PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

Dragon Age: Inquisition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age: Inquisition

hozzászólások (11)

Keelia
Keelia 2014.11.12. 21:45
Nem baj, már megszoktam, hogy rajtam kívül nagyon kevés embernek tetszett az ME3 vége, bár én csak az Extended Cuttal láttam :D Originst is kevesen tartják nem egy epic játéknak, de unalmas is lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene :)
Sucee
Sucee 2014.11.12. 22:47
Eddig amúgy az Origins csapattársak voltak szerintem a legjobb DA karakterek, én főleg amiatt szeretem azt a részt, a tényleges történet igazából "csak" egy újabb világmegmentés, de jó azzal a csapattal újra és újra megmenteni.
(Én is szeretem ME3 végét. :) )
Aribeth
Aribeth 2014.11.12. 22:58
Látom, itt tartják az Anonim "Mi Igazából Nagyon Szeretjük az ME3-at" Klub negyedéves gyűlését. Akkor gyorsan kihasználom, hogy davkar alszik, és én is jelentkezek. :) :P

A DAO elsőre engem sem vert a földhöz, egy ötös skálán erős négyes n+1-edik világmegmentős rpg-t láttam benne, és istenigazából a csapattársakat bírtam benne a legjobban. A második rész után kezdtem bele ismét, de akkor már DLC-kkel és kiegészítővel együtt, és már ismerős szemmel nézve nagyon megszerettem az egész világot és a történetet is.
davkar9
davkar9 2014.11.12. 23:45
har har

Látom ma mindenki humoránál van.:-P
Keelia
Keelia 2014.11.14. 13:43
Húha, csöppet el mertünk térni a témától, micsoda szörnyűség :P

Nekem szvsz még a csapattársak sem jöttek be annyira; volt 1-2 szimpatikusabb (pl. Morrigan és Alistair vitáit öröm volt hallgatni :D), de azért nem olyanok, hogy hanyatt essek tőlük.

Viszont a kiegészítő (Awakening) valamiért meg kifejezetten tetszett, még jobban is, mint maga a teljes játék.
ajánlott olvasnivaló