Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Forza Horizon 2 és Sunset Overdrive PC-re?

Egy nemzetközi online áruház kínálatában jelent meg a két játék PC-s változata.

2014.11.16. 19:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Xbox One két húzócíme, a Forza Horizon 2 és a Sunset Overdrive is remekül sikerült a maga műfaján belül. Az autós széria legújabb felvonásáról szuperlatívuszokban beszéltek a kritikusok és a játékosok egyaránt, de az eszetlen szörnyvadászat is alapvetően pozitív kritikákat kapott. Míg előbbi egy kicsit lebutított formában Xbox 360 változatot is kapott, addig utóbbi már kizárólag Xbox One-ra készült el. Ez azonban lehet, hogy nem sokáig marad így, ugyanis egy nemzetközi online áruházlánc kínálatában mindkét játék PC-s változata is felbukkant - igaz, megjelenési dátum nélkül.
A hírt természetesen érdemes komoly fenntartásokkal kezelni, hiszen a Forza sorozat eredendően Xbox-exkluzívnak számít, így nagyon minimális az esélye, hogy ez megváltozzon. A Sunset Overdrive esetében egy picit más a helyzet, ugyanis a fejlesztő Insomniac Games korábban kifejezetten PlayStationre fejlesztett, így számukra nem lenne ismeretlen új platformra elkészíteni a játékot. Emellett korábban már bukkant fel olyan plakát, amelyen a PC logó is rajta volt. Ezt akkor egyszerű tévedésként magyarázták. ■

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2014.11.16. 19:40
Sunset jöhet!
Egyetértek a hírben írtakkal. Korábban a Haloról is kerültek fel hasonlók ilyen oldalra, de nem lett belőle semmi, húzócím, viszont a Sunset egy teljesen új cím.
ajánlott olvasnivaló