Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hivatalos - PC-re is jön a Dead or Alive 5: Last Round

Néhány hete röppent fel a pletyka, mára hivatalos megerősítést is kapott.

2014.12.05. 13:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tecmo jövő februárban történelmet készül írni, ugyanis a Dead or Alive 5: Last Round formájában először teszi tiszteletét PC-n a népszerű verekedős sorozat. A játékot a Team Ninja készíti, akik a minap új trailert lőttek fel a világhálóra, ezzel vált hivatalossá az, amit néhány hete már pletykáltak az emberek, hogy PC-re is elkészül az eredetileg kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra bejelentett játék. Az új rész hű marad a sorozat alapkoncepciójához, vagyis ismét nagyon színes, egzotikus helyszíneken eshetünk majd egymásnak, a lengénél is lengébben öltözött szereplőkkel. A karakterszerkesztésre is nagy hangsúlyt fektetnek, így több mint 300 feloldható kiegészítő és öltözet kerül a játékba, ezeket 34 harcosra aggathatjuk rá. A Dead or Alive 5: Last Round február 17-én jelenik meg, a PC-s változat a Steamen keresztül, ahol most 10%-os kedvezménnyel lehet előrendelni. ■

Dead or Alive 5: Last Round
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead or Alive 5: Last Round

hozzászólások (12)

GustyX
GustyX 2014.12.06. 00:39
De ott nem lehet ilyen szinten! Bar Kitanat nagyon likeoljuk:)
Ha jol rémlik, ez a jatek is az egyszerubbek közé tartozik, mikor probaltam megjegyeztem, h tetszik, kar h nincs pcre. Erre yes!
Skorpio90
Skorpio90 2014.12.06. 00:45
Mileena, Jade, Sonya, most ezek ugranak be egyből, akik kb. tangában nyomják.
xeLaR
xeLaR 2014.12.06. 01:04
Csakhogy ennek a játéksorozatnak ez az ismertetőjegye. Nem játszottam egyik játékkal sem, de a sokéves promóciós cuccokból és persze a strandröplabdás dolgok miatt erre tudok asszociálni. Megnézve az ebben lévő választható karaktereket, a fele nő (ami mondjuk vmelyest becsülendő, mert más játékban jóval rosszabb a nemek aránya) legtöbbjük lenge öltözékben + a GustyX által linkelt mellfizika. Ez nem rossz dolog, csak pont emiatt tudom kevésbé komolyan venni, legyen bármennyire is egyszerű, de nagyszerű játékmenete.

Az MK-nél meg kb. az összes csaj brutális mellekkel dobálódzik, van akinek jobban észrevehető (pl. Mileena), de mivel kevés női karakter van, plusz a kivégzések, így nem az a fókusz.
Skorpio90
Skorpio90 2014.12.06. 01:15
Hát figyelj, majd próbáld ki, ha azután is taszít, akkor oké, nincs mit tenni, de szerintem csak ezért kihagyni vétek lenne.
davkar9
davkar9 2014.12.06. 09:26
2 szó: bouncing beeewwwbs!:-D
ajánlott olvasnivaló