Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Negyed óra Uncharted 4: A Thief's End

A tegnapi PlayStation Experience rendezvényen mutatkozott be Nathan negyedik kalandja. Áll leejtős videó érkezett...

2014.12.07. 12:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony idei E3-as sajtókonferenciáján mutatta be a Naughty Dog a készülő Uncharted 4: A Thief's Endet. A játékból akkor csak egy előre renderelt videót láthattunk, abból már akkor is nagyon érződött, hogy a kizárólag PlayStation 4-re érkező folytatás bizony földbe fogja döngölni látvány terén az elődöket - és sok más játékot is. Tegnap rendezték meg a PlayStation Experience rendezvényt, ahol sok más játék mellett Nathan kalandja is jelen volt és mindjárt negyedórás bemutatóval is szolgált. Sokat nem érdemes hozzáfűzni az alábbi videóhoz, utána úgyis mindenki csak az állát fogja keresgélni a padlón. Na jó, azért egy apróságot mégis hozzátennék (már csak személyes kötődésből is): ilyen élethű sziklamászást játékban még nem láttam. ■

Uncharted 4: A Thief's End
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted 4: A Thief's End

hozzászólások (10)

Sucee
Sucee 2014.12.08. 00:16
Nem-nem, hát akkor nem lennének remastered kiadások (pl. Last of Us). Viszont elvileg a készítők is szívesen csinálnának PS4-es változatot az Uncharted részekből, meg valószínűleg lenne is értelme, szóval akár még esély is lehet rá.
balays82
balays82 2014.12.08. 00:36
Elvileg nem ez az ok, hanem, hogy a PS3 cell processzora annyira speciális felépítésű volt, hogy nem lehetett egyszerűen megoldani a PS3-as játékok futtatását. Már a PS3 esetében is csak úgy volt lehetséges a visszafelé kompatibilitás, hogy az első szériás gépekbe beépítettek egy komplett PS2-t, amit aztán költségtakarékossági okokból utóbb ki is vettek. De persze nyilván nem is erőltetik meg magukat a gyártók, mert tényleg elég jól mennek a HD és remastered kiadások, meg az USA-ban már a PlayStation Now is működik.
Sucee
Sucee 2014.12.08. 00:46
Ja, kivételesen nem rosszindulatú voltam, csak érveltem, hogy nem lenne szükség a remastered kiadásokra, ha menne a dolog. :)
balays82
balays82 2014.12.08. 00:49
Igaz, tényleg félreértelmeztem egy kicsit, amit írtál.:-)
Captain Balu
Captain Balu 2014.12.09. 17:14
Nem lett olyan epic, mint anno a második rész debut trailere az E3-on, de ettől függetlenül pazarul néz ki és még mindig nagyon várós!
ajánlott olvasnivaló