Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Lesz társaságunk Uncharted 4: A Thief's Endben

Egy új előzetesből sok érdekes részletre fény derült.

2015.01.08. 20:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei év PlayStation 4 fronton kétségkívül az Uncharted 4: A Thief's End körül fog forogni, legalábbis egyelőre ez a legjobban várt exkluzív cím az idei repertoárban. A Naughty Dog csapata eddig nem igazán kényeztette el a rajongókat részeltekkel, képekkel, vagy videókkal, bár decemberben végre érkezett egy negyedórás bemutató. A játékkal a Game Informer februári számában részletesebben is foglalkoznak, ebben pedig több érdekes információ is napvilágot látott a történetről és a játékmenetről egyaránt.
A sztori három évvel a harmadik rész eseményei után játszódik, amikor felbukkan Drake rég halottnak hitt öccse, Sam, hogy alaposan összekuszálja a dolgokat. Az ő hatására tér vissza Drake a kincsvadászathoz, amellyel Elena kedvéért korábban felhagyott. Ketten indulnak el Madagaszkárra, hogy ott felkutassanak egy titokzatos kolóniát, Libertaliát, amelyet egykoron kalózok alapítottak. Sam tehát nagyon fontos szerepet fog játszani, már csak azért is, mert időnk nagy részét vele fogjuk tölteni. Őt a mesterséges intelligencia fogja irányítani hasonló módon, mint Ellie-t a The Last of Usban. A fontos különbség viszont az, hogy Sam legalább annyira ügyes, mint Drake, vagyis nem elsősorban vigyáznunk kell rá, hanem hasznos partnert kapunk a személyében. Kalandjaink az előző részekhez hasonlóan a Föld számos pontjára eljuttatnak minket, így visszatérnek az őserdei, a városi és a havas pályák is. Visszatér a többjátékos mód is, bár kétségtelen, hogy nem ez lesz majd a játék leghangsúlyosabb része. A fejlesztés gyakorlatilag az Uncharted 3 megjelenése óta folyik, de a teljes csapat érthetően csak a The Last of Us: Left Behind befejezése után szállt be a munkába. Az első három rész megjelenési dátumaiból kiindulva a legnagyobb esély az október-novemberi premierre van, de a fejlesztők továbbra sem álltak elő sem pontos, sem hozzávetőleges dátummal. ■

Uncharted 4: A Thief's End
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted 4: A Thief's End

hozzászólások (11)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.21. 16:09
Az Indy 3-ban is a megrendelő kérésére indult a kutatás a Szent Grál után, a végére meg kiderült az ürgéről, hogy kollaboráns és az egyik főgonosz (na jó, mondjuk ő nem volt Indy testvére, hanem megöregedve Pycelle nagymesterré változott a Trónok Harcából :-D )
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.21. 16:12
Én is ugyan erről olvastam, hogy Nate-nek már családja van és hagyni akarta az egész zűrös életmódot, viszont Sam bajba került és mivel a bátyjáról van szó ezért segít neki , és állítólag a felesége sem marad otthon és várja türelmesen a férjét hanem beszáll az akcióba! :D
balays82
balays82 2015.01.21. 16:18
Igen, elvileg Elena is visszatér, ahogyan Sully is. De persze nélkülük nem is Uncharted az Uncharted. Az lenne az igazi, ha még Chloe Frazer is képben kerülne valahogy, legalább felforgatná egy kicsit a nyugodt házaséletet (már amennyiben ebben a családban létezik egyáltalán olyan).:-)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.21. 21:12
Ajjaj.. előre látom: Uncharted 5: A New Thief Rises, benne kisNate-tel, apu-anyu meg támogatja. :-D Ha már ellőtték ezt Indyvel és John McClane-nel, itt is elszállhatnak az írók (főleg mivel már ezt a 4. részt sem az eredeti trilógiát jegyző Amy Hennig agyalta ki).
thri77
thri77 2015.01.21. 22:06
Úgy gondolom, hogy a sztori jó kezekben van továbbra is Amy kiválása ellenére is. A ND profi studió, nem fognak átmenni gagyiba. A Die Hard új részeinek meg már semmilyen szinten nem volt köze az előzőekhez, a címén meg a "kopasz srácon" kívül. :)
ajánlott olvasnivaló