Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Technomancer

A néhány évvel ezelőtti Mars: War Logs világában játszódik a sci-fi RPG.

2015.01.25. 17:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Spiders csapata rövid pihenőt tartott a Bound by Flame elkészítése után, majd bele is fogott legújabb projektje, a Technomancer fejlesztésébe. A játékot a napokban mutatták be hivatalosan, amikor több részletet is elárultak vele kapcsolatban. A 2013-ban megjelent Mars: War Logs világába térhetünk majd vissza, így sok lesz a hasonlóság, az ismerős helyszín és szereplő, de maga a történet nem egyenes folytatása lesz az említett játéknak. A játékmenet bizonyos elemei, mint a harcrendszer, a lopakodás és a varázslatok is az elődre épülnek, de természetesen alapos felújításon, bővítésen esnek át. Ugyanez igaz a vörös bolygóra is, amely így sokkal nagyobb és részletesebben kidolgozott játékteret kínál majd. A történet egy kezdő technomancerről (vagyis rólunk) szól, aki azt a feladatot kapja, hogy kutasson fel régi ereklyéket és rég elfeledett technológiákat. A technomancerek nagy mágikus hatalommal rendelkeznek, ám ezt mutáció révén szerezték, a mutánsokat pedig nem nézik jó szemmel a Marson. Ez pedig állandó fenyegetettséget jelent, így mindig vigyáznunk kell, hogy titokban tartsuk kilétünket. A játékban hat frakció harcát ismerhetjük meg, közülük egyelőre csak a guberálásra és kereskedelemre támaszkodó amerikaiakat, valamint a náluk jóval veszélyesebb tolvajokat mutatták be eddig. Minden küldetést több módon teljesíthetünk, ezek pedig mindig más és más frakciónál tüntetnek fel jobb fényben. Lesznek olyan küldetések is, amiket csak bizonyos napszakokban teljesíthetünk. A bemutatón a sivatagban kószáló útonállókat hozták fel példaként, akikkel le kell számolnunk. Ha nem végzünk minddel, a túlélők később még komoly galibát okozhatnak nekünk. Valamirevaló szerepjátékhoz hűen lesz karakterfejlődés is. Hősünk négy harcmodort követ, ezeket külön-külön fejleszthetjük: lopakodás, harc pajzzsal, harc kétkezes bottal, valamint a különleges technomancer képességek. Lesznek társaink is, de rájuk külön figyelnünk kell, ugyanis ha nem bánunk velük jól, egyszerűen faképnél hagynak minket.
A Technomancer egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, valamint a célplatformok sem ismertek. ■

The Technomancer
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Technomancer

hozzászólások (4)

Artemius '89
Artemius '89 2015.01.26. 00:00
Furcsa, hogy ez a Mars: War Logs elment mellettem, pedig ránézésre ígéretesnek látszik. Mindenesetre remélem a Bound by Flame-nél jobb lesz, mert az hatalmas csalódás volt, főleg, ami a történetvezetést és a fejlődési rendszert illeti.
barack1
barack1 2015.01.26. 09:33
Néhány kép jól jönne.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.26. 10:08
Parancsolj, egy kép.

A borítóképen kívül egyedül ezt az egyetlen egy képet osztották meg a fejlesztők, talán a PAX South konferencián még több infót megosztanak, egyelőre a bejelentésen kívül a cikk remekül összefoglalja a tudnivalókat.
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 22:50
Egyetértek, a Bound by Flame hatalmas csalódás volt számomra, mindenki halomra dicsérte, hogy milyen jó játék lesz, és mikor kijött az első videó, akkor végtelenül egyszerűnek és unalmasnak tűnt.
Ez a Technomancer így első olvasásra nem tűnik rossznak. Remélem nem jut hasonló sorsra mint a Destiny...
ajánlott olvasnivaló