Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Februárban jön a Homeworld Remastered Collection

Először láthatjuk mozgásban az alaposan felújított játékokat.

2015.01.25. 19:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az űrstratégiák szerelmesei bizonyára jól ismerik a mára klasszikus státuszba emelkedett Homeworld játékokat. A sorozat első része 1999-ben jelent meg a Relic Entertainment jóvoltából. Ezt 2003-ban követte a folytatás, ám a rajongók azóta is csak reménykedhetnek egy esetleges harmadik részben. Ha ezzel egyelőre nem is szolgálhatunk, mindenképpen örömteli hír, hogy a Gearbox jóvoltából hamarosan újra köszönthetjük az első két részt, februárban jön ugyanis a Homeworld Remastered Collection. Ebből alább meg is nézhetitek az első képeket, amelyek tanúsága szerint alaposan gatyába rázzák a játékokat látvány terén. Ezt támasztja alá a ma érkezett első trailer is.
A csomag mindkét játék felújított kiadását tartalmazza, ezeket az eredeti fejlesztők és a rajongók közreműködésével készítették el. De ez nem minden, ugyanis a két újrázás mellett ott lapul mindkét játék eredeti kiadása is, természetesen a mai operációs rendszereken való futtatáshoz szükséges frissítésekkel együtt. Így remek lehetőség nyílik egyszerre nosztalgiázni és a fiatalabb generációnak is bemutatni a játékot.
A Homeworld Remastered Collection már most előrendelhető a Steamen 15%-os kedvezménnyel. Aki így tesz, az részt vehet játék multiplayer bétáján is. A megjelenésre február 25-én kerül sor. ■

előző
következő
Februárban jön a Homeworld Remastered Collection
Februárban jön a Homeworld Remastered CollectionFebruárban jön a Homeworld Remastered CollectionFebruárban jön a Homeworld Remastered CollectionFebruárban jön a Homeworld Remastered CollectionFebruárban jön a Homeworld Remastered CollectionFebruárban jön a Homeworld Remastered Collection
Homeworld Remastered Collection
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Homeworld Remastered Collection

hozzászólások (32)

ivanova36
ivanova36 2015.01.28. 09:02
Ha még nem ismerős:

Vector Thrust - http://store.steampowered.com/app/242130/

Igaz még EA (milyen univerzális szitokszó lett ez az EA manapság :-D ) - vagyis Early Access, de attól még jól néz ki a képek alapján, bár ez csak mezei repülős csimm-bumm.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.28. 09:13
EA játékokban (mindkét betűszó jelentését tekintve :-) ) nem nagyon bízok, inkább már csak a késztermékekre szánok időt. Vadászgépes játékkal felülnézetes 2D side-scrollerekkel szerettem játszani (pl. Raptor), 3D-ben maradtam az űrbéli játékoknál (Star Wars-ok, Descent-ek, Homeworld-ök, Imperium Galactica-k).
ivanova36
ivanova36 2015.01.28. 09:16
Pedig anno a HW1-hez volt pár kivételesen jól összerakott mod, amikből azóta sem lett teljes értékű játék :S
TReiker
TReiker 2015.02.08. 12:11
Hopp... valóban, ez is februárban jön. Ezt viszont most jól megveszem, anno kimaradt a második rész (meg a sok kiegészítő is).
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 13:47
A kiegészítők (és a moddolt tartalmak integrációs lehetősége) most is kimaradnak, amit én is sajnálok, de még mindig jó hír, hogy egy régi emléket újra fel lehet majd eleveníteni.
ajánlott olvasnivaló