Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Borderlands: The Pre-Sequel Borderlands: The Pre-Sequel

A Gearbox már az új Borderlandshez toboroz

Már folynak az új játék fejlesztésének előkészületei. Új DLC-t kap a The Pre-Sequel.

2015.01.26. 15:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár mostanában voltak hullámvölgyek a stúdió életében, a Gearbox egy szériával nem tud mellé nyúlni. A Borderlands első része meglehetősen hosszú utat járt be, mielőtt 2009-ben napvilágot látott. Az eredeti koncepció sokkal zordabb lett volna, ám végül a képregényes látványvilág és a humoros tálalás mellett döntöttek - mint utóbb beigazolódott: helyesen. A Borderlands 2 három évvel később, 2012-ben landolt a boltok polcain és igyekezett mindenben picit szebb, több és jobb lenni elődjénél. Tavaly ősszel trilógiává bővült a széria, bár nem a hagyományos értelemben vett harmadik résszel, hiszen a Borderlands: The Pre-Sequel inkább tekinthető előzménytörténetnek.
A Gearbox a napokban jelentette be, hogy készül a Borderlands: The Handsome Collection, amely utóbbi két részt foglalja magába és hozza el PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra. De emellett már javában folyik a sorozat tényleges folytatásának (mert remake-ről vagy rebootról beszélni még azért korai lenne) előkészületei. Jelenleg a fejlesztőgárda összeállításán szorgoskodnak, ezért a PAX South rendezvényen ki is hirdették, hogy tehetséges, elhivatott fejlesztőket keresnek. Ezt Randy Pitchford saját Twitter csatornáján is közzé tette, a stúdió hivatalos oldalán pedig temérdek pozícióra lehet pályázni.
További hír a Gearbox és a sorozat háza tájáról, hogy a Borderlands: The Pre-Sequel holnap újabb DLC-vel bővül. A Lady Hammerlock DLC új játszható karaktert és hozzá egyedi fejlődési fát ad a játékhoz. ■

Borderlands: The Pre-Sequel
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands: The Pre-Sequel

hozzászólások (13)

totyak
totyak 2015.01.27. 18:08
Az élmény faktorral meg eddig sem volt gond. Szerencsére ugyanazok csinálják, mint a többit, szerintem nagyon hibázni 3 epizód után nem tudnak. Maximum, ha valami buta történetet raknak össze.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.27. 18:55
Pont hogy nem teljesen ugyanazok fogják csinálni, merthogy toboroznak. :-)
Nyilván nem az újonnan érkezett emberek fő feladata lesz megírni a folytatás magját, de ha változnak a résztvevők, akkor az a terméken is meglátszik jó és/vagy rossz értelemben.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.27. 19:56
A csapat 80-90%-a attól még ugyanaz. Nem egy vadonatúj csapatot alapítanak, csupán plusz munkaerőt a fejlesztéshez. Aztán ebből lesz majd a létszámleépítés...
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.27. 20:10
Rosszabb helyeken a lelkes új munkaerőt a végén eresztik szélnek általában (mondván hadd sajtoljanak ki belőlük minél több melót, úgyis bevállalják a kemény túlórázást, talán még szenvedélyből is), a veteránabb kategóriát nyirbálják meg először, mivel ők a legköltségesebbek és igényesebbek.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.27. 20:39
Bevett szokás az ilyen, de azért vannak olyan kulcsfigurák mindig akikért foggal-körömmel szoktak ragaszkodni.
ajánlott olvasnivaló