Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Megjelent a Call of Duty: Advanced Warfare Havoc DLC-je

Természetesen egyelőre csak Xboxra érhető el a csomag.

2015.01.29. 09:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt az elmúlt években már megszokhattuk, a Call of Duty játékok DLC-i első körben mindig Xbox 360-ra és Xbox One-ra jelennek meg. Nem történt ez másként a Call of Duty: Advanced Warfare esetében sem, a napokban megérkezett az első letölthető tartalom, a Havoc. A DLC-től semmi meglepetést ne várjunk, a szokásos tartalommal érkezett: négy kompetitív pálya, valamint debütáltak az exozombik.
A négy pálya a Core, Urban, Sideshow és Drift neveket viselik és a sivatagi erőműtől kezdve egészen a síparadicsomig sok különféle helyszínt feldolgoznak. Visszatérnek a zombik is, akik ellen ismét kooperatív módban vehetjük fel a küzdelmet. A történet négy kezdő Atlas zsoldosról szól, akik mindenféle külső támogatás nélkül kénytelenek szembenézni az élőholtak seregeivel. A katonákat hollywoodi sztárok alakítják, mint John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan és Jon Bernthal.
A Havoc tehát egyelőre csak Xbox 360-ra és Xbox One-ra érhető el, a többi platformra néhány hetes késéssel jelenik meg. ■

Call of Duty: Advanced Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Advanced Warfare

hozzászólások (4)

Manta GT
Manta GT 2015.01.29. 09:49
Csak azt nem értem, hogy egy zombis játékban miért az van: "...a sivatagi erőműtől kezdve egészen a síparadicsomig sok különféle helyszínt feldolgoznak. Miért nem inkább: "...a sivatagi erőműtől kezdve egészen a SÍRparadicsomig sok különféle helyszínt feldolgoznak"?

Bocsánat, ez nagyon sz*r poén volt. :( Megyek, agyonverem és utána elásom magam egy gyalásóval. Aztán exhumálom magam és ettől exozombi leszek... és akkor nektek annyi! :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.29. 10:51
"...a sivatagi erőműtől kezdve egészen a síparadicsomig sok különféle helyszínt feldolgoznak."

Én azt mondom, hogy inkább éljék ki itt a kreativitásukat, ha már úgyis zombis DLC-t kell kiadniuk (bocsánat, EXOzombis DLC-t). :-) A színészi gárda szimpatikus, kíváncsi vagyok hogy hangilag is hozzájárultak-e a művészek az autentikus élmény elérése érdekében. 8-)

Hülye viccel én is szolgálhatok:
- Nézd, egy élőhalott!
- Áhh, tegnap is pontyot ettem, elég lesz már.
barack1
barack1 2015.01.29. 11:26
"exozombi leszek... és akkor nektek annyi"

Úgy látom túl kevés a zombis játék. Még mindig nem tanultad meg, hogy az "ember vs zombi" harcot mindig az ember nyeri. :-D
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.29. 11:39
Ez vicces hogy itt írod, mert pont a CoD játékok azok ahol előbb vagy utóbb de meghalsz és a zombik nyernek, csupán arra megy ki a játék, hogy meddig éled túl.
ajánlott olvasnivaló