Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Átlagos pontokat kapott eddig a Dying Light

Megérkeztek az első értékelések, amelyek kicsit vegyes pontokat hoztak magukkal.

2015.01.30. 12:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megjelent a Techland új játéka, a Dying Light. A Dead Island zombis túlélő játékmenetét összekeverték a Mirror's Edge ugrálós, akrobatikus elemeivel, mindezt pedig egy hatalmas, szabadon bejárható városba helyezték. Az alapötlet tehát egész ügyes, de az első beszámolók alapján a kivitelezés már legfeljebb csak átlagosnak mondható. Íme az első pontszámok:

A Dying Light a fenti pontok alapján tehát valóban egy erős átlagos alkotásnak tűnik, persze a pontozás mindig szubjektív véleményt takar. A játék PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (40)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.04. 13:25
Ebben egyetértünk. Ha már többszöri határidő-csúsztatás után is gameplay-blocker bugok maradnak a rendszerben, akkor az már házon belüli probléma.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.02.04. 13:45
Erre a felülpontozásra tipikusan jó példa az éppen terítéken lévő Call of Duty epizódok. Minden egyes részét túlajnározzak. Pár részt tudok csak kiemelni amik megállták a helyüket(mw1-2, black ops2).
totyak
totyak 2015.02.04. 18:27
De a játékost hol érdekli, hogy fejlesztői, vagy kiadói dolgok miatt bugtenger a játék? Ha a kiadó akkora tróger, hogy nyomja a fejlesztőket és nem enged a határidőből, akkor ne csodálkozzanak, hogy felháborodás van felhasználói oldalon. Egyébként én kifejezetten azt olvastam, hogy a fejlesztők arcoztak a felhasználók felé ennél a játéknál. Az a nagy baj, hogy annyira megengedő lett a játékos társadalom, hogy lassan semmit nem torol meg. Kijön a vacak Assassin, nem gond, megvesszük így is, meg majd a következő részt is. Ésminden játéknál ugyanez megy.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.04. 20:00
A felhasználónak aztán valóban édes mindegy, hogy egy hibásan kiadott termék melyik termelői réteg döntése által lett olyan, amilyen. Te írtad, hogy "Leírtam, hogy szerintem ez így nem megfelelő hozzáállás a fejlesztők részéről. Kiadjuk szarul, aztán majd összefoltozzuk.". Én pedig csupán adtam egy árnyalást, hogy azért nehogy azt higgyük már, hogy mindig a devek a bűnbakok.

"Az a nagy baj, hogy annyira megengedő lett a játékos társadalom, hogy lassan semmit nem torol meg."

Ööö.. pont hogy nem toleránsak a mai gamer felhasználók.
(és akkor a GamerGate ügyet is csak zárójelesen jegyzem meg)
totyak
totyak 2015.02.04. 20:05
Az nem intolerancia, hogy mindenki szájkaratézik, aztán elballag a boltba és mégis megveszi a játékot.
ajánlott olvasnivaló