Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

A PlayStation Plus februári kínálata

Könnyed és komor játékok egyaránt szerepelnek a jövő havi kínálatban.

2015.01.31. 10:12 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Megérkezett a Sony PlayStation Plus előfizetőknek szánt februári kínálata. Ahogy az elmúlt hónapokban, úgy februárban is több játék lesz ingyen elérhető az előfizetők számára, köztük PlayStation 4, PlayStation 3 és PlayStation Vita címekkel. A listán a következő játékok szerepelnek:

  • Apotheon (PS4)
  • Transistor (PS4)
  • Thief (PS3)
  • Yakuza (PS3)
  • Kick & Fennick (PSV)
  • Rogue Legacy (PS4, PS3, PSV)

A februári PS Plus kínálathoz egy rövid kedvcsináló is érkezett. ■

hozzászólások (20)

thri77
thri77 2015.02.04. 22:50
Megnéztem gyorsan a PS4-es címeket, az Apotheont mindenkinek ajánlom, aki szereti a platform stílust. Több van benne, mint a video alapján látszik, gyakorlatilag egy akció-kaland stuff, nem csak sima hack-n-slash aminek tűnt. A megjelenítés pedig még hangulatosabb, mint ami a bemutatóból átjön, gyakorlatilag olyan, mintha egy falra lenne kivetítve az egész, vagy éppen megelevenedtek volna a rajzok rajta.

A Transistor bármennyire is szép és egyedi, sajnos nem az én stílusom (de azért még majd adok neki esélyt), a Rogue Legacy viszont elég tucat retro hullámot meglovagló semmiségnek tűnik. Ha valaki szívesen játszik ilyesmivel, tuti a sokkal egyedibb Apoheont választja majd inkább.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.05. 07:15
Köszi az ismertetést, az Apotheon-t felraktam Steam-en a wishlistemre. ;-)

Journey nekem is megvan PS3-ra mint Collector's Edition (szóval a flow és a Flower is benne van a pakkban), azért csodálkoztam csupán, hogy a "trilógia" többi darabja már á lett portolva, míg pont a "nagyágyú" várat még magára (mondjuk tartalmilag is magasabb volumennel rendelkezik).
CasualCrash
CasualCrash 2015.02.05. 08:22
Tegnap volt időm kipróbálni a Rogue Legacyt, kifejezetten örülök neki, hogy ingyen kaptuk, igen jól sikerült szerintem.
thri77
thri77 2015.02.05. 08:23
Igen, a Journey kicsit több munkát igényel, de nem fog hiányozni, mert tavaly a GC-n bejelentették, hogy jön (tán még azzal is kezdődött a show). Amúgy szerintem a PS+ státuszt is megkapja, ha nem is egyből, egy éven belül szinte biztos. Van húzóereje a névnek, aki akarta már megvette, viszont aki nem, azt ösztönözheti egy előfizetés vásárlásra, vagy meghosszabbításra.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.05. 10:36
Milyen benyomásaid vannak a Rogue Legacyról? Gondolkodtam a beszerzésén, de thri77 véleménye alapján az Apotheont vettem most előrébb.
ajánlott olvasnivaló