Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Warhammer: End Times - Vermintide

Kooperatív módra kihegyezett belső nézetű akciójáték készül.

2015.02.06. 17:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Fatshark legutóbb az Escape Dead Islanddel jelentkezett, de az elmúlt években a War of the Roses és a War of the Vikings játékokkal hívta fel magára a figyelmet. A stúdió már javában dolgozik legújabb projektjén, amelynek van is némi köze az előző játékokhoz és nincs is. Van, mert ezúttal is egy belső nézetű közelharci alkotáson dolgoznak, és nincs, mert ezúttal a Warhammer univerzumát dolgozzák fel. A Warhammer: End Times - Vermintide ráadásul a kooperatív élményre gyúr, a történet pedig Ubersreik városában játszódik. Egyszerre négyen vehetünk majd részt a várost megtámadó Skaven, vagyis patkányember invázió ellen. Minden harcos saját személyiséggel, fegyverzettel és felszereléssel, valamint ebből kifolyólag egyedi harcmodorral rendelkezik. Éppen ezért a túlélés biztos záloga a csapatmunkában és egymás kiegészítésében, kisegítésében rejlik majd. Egyelőre nagyjából ennyit lehet tudni a játékról, amely még idén megérkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Készül a Warhammer: End Times - Vermintide
Készül a Warhammer: End Times - VermintideKészül a Warhammer: End Times - VermintideKészül a Warhammer: End Times - VermintideKészül a Warhammer: End Times - VermintideKészül a Warhammer: End Times - Vermintide
Warhammer: End Times - Vermintide
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer: End Times - Vermintide

hozzászólások (14)

Szekuj
Szekuj 2015.02.08. 10:59
Én azért szeretem jobban a WH40K-t, mert van egy specifikus hangulata, egy reménytelen mindent körülvevő rejtélyes káosz hangulata, ami nincs meg máshol. Olyan világ az, amiben az emberélet semmit sem ér, és senkiben sem lehet bízni, csak az Istencsászárban. Az eredeti Ian Watson novellákat olvasva, ezek nagyon átjönnek.

Fantasy világból meg annyi van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.

Az egy dolog, hogy rengeteg WH40K-s játék készült az utóbbi években, de említésre méltó csak a Space Marine, meg még az az előtti Dawn of War.
Szekuj
Szekuj 2015.02.08. 11:05
Szerk: Kvázi-középkori fantasyből van nagyon sok. :P
Barthezz
Barthezz 2015.02.08. 11:25
Szerintem is ennek az az oka, hogy fantasy világban rengeteg más játék érhető el, így bevallom, engem sem mozgatna meg egy sima Warhammer RTS például. A W40k világa azonban jóval exkluzívabb ennél, a fantasyt vegyíti a sci-fivel, s ilyen "orkok az űrben" típusú koncepció nem igazán van ezen kívül. Ennek következtében a Warhammer-világában nem jértas játékosokat is sokkal inkább el tudják érni a W40k révén, ahogy én is végigtoltam anno a DOW-ot valamennyi kiegészítőjével együtt, függetlenül attól, hogy az univerzumot nem ismertem addig.
MattMatthew
MattMatthew 2015.02.08. 19:55
Az talán erős túlzás, hogy a 40k igazságtalanul sok figyelmet kap:-D. Néha kiadnak egy-egy játékot amik még Peace-nek sem jönnek be:-D.
Artemius '89
Artemius '89 2015.02.08. 21:48
Nem, valóban nem árasztották el a piacit 40K játékokkal, de sajnos a Warhammer játékokat kb. egy kezeden megszámolhatod (enyhe túlzással)

Vágyálomként egy igazi nyílt világú RPG-t tudnék elképzelni, mint amilyen most a Witcher lesz. Az tökéletes lenne, hogy aki eddig nem ismerte a világot, az is beleszeressen.

Persze tudom mi a baj sajnos, az éjjel megfogalmazódott bennem. A Warhammer világa mozdulatlan. Olyan mintha minden fan fiction, minden novella, minden regény egy külön valóságsíkot mutat be, nincs egy összefüggő idővonal, amit követni lehetne. És ki legyen a rossz fiú? A káosz istenek? Őket nem lehet teljesen legyőzni, mert akkor borul az egész világ. A Games Workshop tartja a jogokat mindenhez, ami Warhammer, de magukban képtelenek vele kezdeni valamit :D
ajánlott olvasnivaló