Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks Generals zárt béta

Már lehet jelentkezni a népszerű MMO alapján készülő kártyajáték tesztjére.

2015.02.16. 17:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Wargaming szeretne minél több fronton sikereket elérni, ezért egyszerre több vasat is a tűzbe tart. Legismertebb játékuk a World of Tanks több év után is töretlen sikernek örvend, mellé igyekszik felnőni a World of Waplanes és a World of Warships is (plusz a telefonokra szánt World of Tanks Blitz). Ezeken túl azonban készül egy másik játék is, amely szintén a tankos játék alapjaira épül, csakhogy játékmenete jelentősen eltér majd. A World of Tanks Generals ugyanis a legalább ennyire népszerű kártyajátékok táborát fogja gyarapítani. A fejlesztők ma bejelentették, hogy az ingyenes játék zárt bétájára már lehet jelentkezni a hivatalos oldalon keresztül. A teszt a böngészőkön keresztül fut, az iOS és Android változatok később rajtolnak el.
"A zárt béta célja, hogy a játék elérhesse azt a magas színvonalat, amit megcéloztunk vele. Rengeteg erőnket öltük a játékba, ezért nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a játékosok milyennek értékelik a jelenlegi változatot, ahogy a tanácsaikra és ötleteikre is kíváncsiak vagyunk a jövővel kapcsolatban." - nyilatkozta Andrey Zimenko, a játék vezető fejlesztője.
A tesztverzióban 200-nál is több különböző típusú kártya kap helyet, amelyeket három frakció között osztottak szét: német, orosz, amerikai. Ezekkel egymás ellen, valamint a gép ellen is lehet játszani. További információkat a hivatalos oldalon olvashattok, ahol jelentkezni is tudtok a tesztre. ■

előző
következő
World of Tanks Generals zárt béta
World of Tanks Generals zárt bétaWorld of Tanks Generals zárt bétaWorld of Tanks Generals zárt bétaWorld of Tanks Generals zárt bétaWorld of Tanks Generals zárt bétaWorld of Tanks Generals zárt béta
World of Tanks Generals
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks Generals

hozzászólások (3)

Herr Hauptmann
Herr Hauptmann 2015.02.16. 18:19
És a második shoton már ott is a lényeg: prémium lapok. :-D
Ibanextza
Ibanextza 2015.02.16. 19:20
Én is azt szúrtam ki először.
Képek alapján érdekes.
BAlam
BAlam 2015.02.18. 10:56
Hehe ugy latszik a Blizzard jopar szunyado/reteg mufajt sikeresen felhype-ol. Jo lenne egy kartyajatek amiben valoban 200 lap van es megveszed es mindenki azonos eselyel indul. Nincs kartyapakli rare,epic,legendary lehuzas.

HS-el szorakozok mostansag, de neha annyira durva lapokkal jonnek folyamatosa, hogy csak kerekedik a szemem...
ajánlott olvasnivaló