Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

1,2 millióval zárt a Shadowrun: Hong Kong

A rajongók a kitűzött cél tizenkétszeresét dobták össze a játékra.

2015.02.18. 10:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb hatalmas sikernek lehetünk szemtanúi a Kickstarteren. A Harebrained Schemes csapata januárban indította el Shadowrun: Hong Kong gyűjtését, ahol 100 000 dollárt kértek a játékosoktól - és ezt alig egy-két óra alatt meg is kapták. A kampány a napokban ért véget és a végösszeg felülmúlta a fejlesztők legvadabb álmait is. A gyűjtés ugyanis 1,2 millió dollárnál állt meg, vagyis az eredeti célkitűzés tizenkétszeres gyűlt össze. Ez pedig azt jelenti, hogy a rajongók minden további célra is összedobták az anyagiakat, vagyis további karakterekre, több befejezésre, mélyebb karakterszerkesztési lehetőségekre és kiterjesztett mágiára, valamint új mellékküldetésekre és a fő sztori után egy kiegészítő mini kampányra (plusz 4-5 óra játékidő) is számíthatnak.
Mostantól tehát semmi sem gátolhatja a fejlesztőket abban, hogy elkészítsék a nagy népszerűségnek örvendő széria legújabb változatát. Aki lemaradt a gyűjtésről, de szeretné támogatni a projektet, annak sem kell bánkódnia, ugyanis itt továbbra is várják az adományokat. ■

Shadowrun: Hong Kong
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadowrun: Hong Kong

hozzászólások (1)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2015.02.18. 11:38
A következő Steam Sale alatt szerintem lecsapok erre a szériára. Eleve nagyon érdekelt, de az, hogy már a harmadik részen dolgoznak és a rajongók még mindig így támogatják őket, elég jól mutatja, hogy milyen minőségre számíthatunk tőlük.
ajánlott olvasnivaló