Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megújult a Might & Magic Heroes Online

Két fontos újítás is érkezett az ingyenes játék legújabb frissítésével.

2015.02.23. 13:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megérkezett a Might & Magic Heroes Online legújabb frissítése, amelytől - a fejlesztők ígérete szerint - jobbá, erősebbé, gyorsabbá válik a játék. A frissítés valójában két fontos újdonságot tartalmaz, az új Heroic módot, valamint az új Artifact Refinement rendszert.
A Heroic mód az eddigieknél lényegesen keményebb csatákra számíthatnak azok a játékosok, akik legalább 30-as szinten tartanak. A rendszer érdekessége, hogy nem egyetlen új nehézségi szintet takar. Az egyre magasabb szinteket Dragonsteel gyűjtése és eladása által tudják feloldani a játékosok. Dragonsteelt pedig különleges küldetések teljesítésével lehet szerezni. Egy-egy megnyert Heroic csata által hozzájuthatunk a játék legértékesebb ereklyéihez.
Az Artifact Refinement az összegyűjtött ereklyéink finomhangolását szolgálja, legyen szó páncélzatról vagy fegyverekről. A fent említett Heroic csaták teljesítésével gyűjthetünk ilyen finomításokat, amelyek hol a támadó, hol a védekező vagy a taktikai statisztikákat javítják. Akadnak olyan finomítások is, amelyek mindhárom jellemzőre pozitív hatással vannak. ■

előző
következő
Megújult a Might & Magic Heroes Online
Megújult a Might & Magic Heroes OnlineMegújult a Might & Magic Heroes OnlineMegújult a Might & Magic Heroes Online
Might & Magic Heroes Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Might & Magic Heroes Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló