Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Visszatér a Guitar Hero?

Egyes források szerint az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő, ám a végére teljesen leeresztő széria új részt kap.

2015.02.24. 20:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Guitar Hero igazi stílusteremtő alkotás volt, amely példátlan sikereket ért el a 2000-es évek derekán. Az első négy játék folyamatos fejlődésen ment át, sorra jelentek meg a különböző bandákhoz kötődő mellékágak, majd az Activision megpróbálta ezt a népszerűséget kihasználva újabb zenei műfajokra is kiterjeszteni a repertoárt. Így készülhetett el a Band Hero vagy a DJ Hero. Ám idővel a játékosok kezdtek ráunni a műanyag gitárokra és dobszettekre és ezen az ötödik és hatodik részek sem tudtak már segíteni. Ha nem számoljuk a mobileszközökre készült epizódokat, az utolsó Guitar Hero 2010-ben, vagyis immár öt évvel ezelőtt jelent meg, azóta az Activision is jegelte a szériát, ráadásul az egyik legjelentősebb fejlesztő, a Neversoft is bezárta kapuit.
A minap mégis érdekes pletykák kaptak szárnyra a világhálón. Ezek szerint az idei E3-on megtörténhet a nagy visszatérés bejelentése. Az új Guitar Hero már az új konzolgenerációra készül, ám a grafikai megjelenítés a korábbi baltával faragotthoz képest sokat finomodik, sokkal realisztikusabb lesz. Az új játékhoz természetesen teljesen újragondolt kontroller, vagyis gitár is készül. Ha hinni lehet a szóbeszédeknek, akkor a megjelenésre még idén sor kerül.
Persze az Activision nem kívánta kommentálni a híreket, így egyelőre sem megerősítésre, sem cáfolatra nem került sor – érdemes tehát mindezt fenntartásokkal kezelni. Az viszont bizakodásra adhat okot a ritmusjátékok szerelmesei számára, hogy a műfaj valóban éledezni látszik: néhány nappal ezelőtt a nagy konkurens Rock Band idei visszatéréséről kezdtek sugdolózni a világhálón. És, ahogy a mondás is tartja: nem zörög a haraszt… ■

hozzászólások (1)

AdranW
AdranW 2015.02.25. 17:18
Uhh de jó lenne, ez a játék egy igazi coool játék, ha három haveroddal játszani akartok valamit közösen.:)
ajánlott olvasnivaló