Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cities: Skylines

Remek lett a Citites: Skylines

Tegnap jelent meg a Colossal Order városmenedzser játéka, amelyről csak szépet és jót mondanak a kritikusok.

2015.03.11. 13:48 | GeryG | kategória: Játék

A tavalyelőtti SimCity reboot online fiaskója után sokan a korábban egyedüli konkurensének tekinthető sorozat legújabb, februárban megjelent részében, a Cities XXL-ben látták a következő nagy városmenedzser játékot. Nos, a Cities XXL nem, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de kifejezetten gyenge, feledhető alkotás lett.
De nem kell tovább szomorkodnia a téma rajongóinak, ugyanis tegnap megérkezett a Colossal Order legújabb játéka, a Cities: Skylines. A stúdiótól nem állt messze a városmenedzser téma, hiszen korábban nekik köszönhettük Cities in Motion játékokat. És, hogy miért nem kell szomorkodnia a rajongóknak? Nos, a tegnap megjelent játék az első értékelései szerint remekül sikerült:

A Cities: Skylines tehát meggyőzte a kritikusokat, így már csak a játékosokon múlik, hogy anyagilag is sikeressé váljon. A játék kizárólag PC-re érhető el, megvásárolni a Steamen vagy a kiadó online boltjában tudjátok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cities: Skylines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cities: Skylines

hozzászólások (4)

Skorpio90
Skorpio90 2015.03.11. 14:56
Nocsak, nem is hallottam róla. Pont ma töltöttem le a SimCityt, hogy kipróbáljam a a 48 órás próbaverziót, de akkor ezt is megnézem.
GeryG
GeryG 2015.03.11. 15:00
Steamen is kimagaslóan pozitívak a visszajelzések, plusz metán is jók az olvasói szavazatok. Szóval én is bizakodó vagyok, hogy végre tényleg van egy valamire való városmenedzser játék. :)
Sir Spike
Sir Spike 2015.03.11. 18:48
Tegnap beleraktam 1-2 órát és már az elején azt kell mondjam, hogy minden benne van, amit anno a SimCityből hiányoltam. Egyelőre csak pozitívan tudok nyilatkozni róla.
VodevilX
VodevilX 2015.03.11. 19:19
Asszem megvan a nyári steam sale első versenyzője :p
ajánlott olvasnivaló