For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

9 perc ADR1FT

Új játékmenet-bemutatót kapott az ígéretes űrbéli túlélőjáték.

2015.03.11. 14:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új, közel tízperces játékmenet-bemutatót kapott a Three One Zero első játéka, az ADR1FT. A belső nézetű alkotásban a játékosok egy asztronautát alakítanak, aki úgy tér magához, hogy nem emlékszik semmire a küldetés korábbi szakaszából. De ez a kisebbik gondja, a nagyobbik, hogy mindenki más a jelek szerint halott, az űrállomás pedig épp az önmegsemmisítő protokollt hajtja végre. Adott hát a feladat: kideríteni, mi történt velünk, mi történt az állomással, és ha időnk engedi, akár meg is pattanhatunk a biztos halál markából.
Az alábbi bemutató alapján a játék kifejezetten ígéretesnek tűnik, mind látvány, mind játékmenet terén. Előbbiért a lassan, de biztosan erőre kapó Unreal Engine 4 felel majd. A készítők olyan apróságokra is figyeltek, mint az apró lebegő tárgyak fizikája, amelyek sok más játékban tapasztaltakkal ellentétben nem repülnek át rajtunk, ha nekik megyünk, hanem lepattannak szkafanderünk üvegéről. A játékmenetről egyelőre csak a videóból tájékozódhatunk, de senki ne számítson pörgős akcióra, helyettük kisebb-nagyobb logikai feladatokat kell teljesítenünk, a korábbi eseményekről pedig feljegyzésekből és hangüzenetekből tájékozódhatunk.
Az ADR1FT a tervek szerint valamikor a nyáron jelenik meg PC-re (Oculus Rift támogatással), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

ADR1FT
A legutóbbi ADR1FT cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.